In een deuk liggen met de grappigste podcasts
Bron: Pixabay

In een deuk liggen met de grappigste podcasts

Geschreven door Carmen de Jonge Laatste update:

Wist je dat lachen je knapper maakt? Door veel te lachen train je je kaakspieren onbewust en je huid wordt gevoed door doorbloeding, hierdoor straal je meer en oog je dus knapper. Je kunt dus gewoon ongegeneerd lachen in het openbaar tijdens het beluisteren van deze podcasts.

1. Man Man Man

In Man Man Man de podcast zoeken Domien, Chris en Bas uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Dit zorgt voor hilarische en herkenbare momenten. Deze podcast is niet alleen geschikt voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. 

2. Zelfspodcast 

Jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema en Sander Schimmelpennick nemen in de Zelfspodcast hun leven en de wereld door. Beide een carrière in de media, een Instagrammable leven, maar ook mannen die graag thuis zijn. Zij bespreken de goede oude tijden van vroeger, maar ook van nu. Tip: Neem deze podcast vooral niet al te serieus! 

3. Date Vermaak

In de podcast Date Vermaak zoeken Timo, Lisa en Lieke uit wat daten in 2020 betekent. Zij zoeken uit waarom daten zo ingewikkeld is? En of je er eventueel beter in kunt worden? Iedere twee weken staat er een podcast online en behandelen zij een date dilemma. Zelf gaan zij op date, zodat jij de date blunder niet hoeft te maken. 

4. Mattie en Marieke Podcast 

Mattie en Marieke zijn iedere werkdag tussen 06:00 – 10:00 uur te horen op Qmusic. In deze speciale podcast hoor je ze samen met Anne-Marie, Tom van de Intercom en Joe Stagiaire van de Show. Iedere twee weken halen zij een geheim uit de doofpot, kennen zij elkaar goed genoeg om te weten van wie het geheim is?

5. My Dad Wrote a Porno 

In deze hilarische Engelse podcast leest Jamie Morton elke aflevering een hoofdstuk uit zijn vaders “dirty book” en ontdekt hij meer over zijn vader dan waar hij ooit op had gerekend.  Hij maakt deze podcast samen met zijn vrienden James Cooper en Alice Levine.  

Van welke podcast heb jij helemaal in een deuk gelegen? Laat het ons weten via Facebook!