Deze week in GTST: Nasleep van Leon's dood loopt uit de hand
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Nasleep van Leon's dood loopt uit de hand

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het is nog altijd een shock, de dood van Leon. Zeker nu Ludo, Janine en Richard samen moeten werken. Voor Ludo staat het vast dat het lichaam van Leon zo snel mogelijk weggewerkt moet worden. Bijna kwam huishoudster Lydia het lichaam van Leon tegen in de kofferbak van Ludo´s auto. Daar wist Janine nog net op tijd een stokje voor te steken. 

Maar het wegwerken van een lichaam is strafbaar. Voor Janine is het een zwaar moment. Zeker wanneer de vrouw van Leon opduikt. Zij maakt zich ernstig zorgen over de vermissing van haar man. Janine kan als geen ander weten hoe zij zich voelt. Ludo was maandenlang vermist, maar wist mede dankzij de hulp van Leon weer op te duiken. 

Hoe kun je zo iets geheim houden? Zeker wanneer ook Richard ervan op de hoogte is. Die Billy heeft het maar goed geregeld. Zelf de das ontspringen en een enorme chaos achterlaten. Ze mag dan wel weg zijn uit Meerdijk. Maar Meerdijk zal nog vaak aan haar blijven denken. Bestaat er nog een kans dat ze terugkeert? De tijd zal het ons gaan leren.

Terugkeer van Bing

Verder keert een oud bekende weer terug naar Meerdijk. Bing komt over vanuit Indonesië. Hij wilde dolgraag zijn zusje Jojo bij staan. Jojo heeft het zwaar sinds de aanval op Ilyas. Hij raakte zwaargewond tijdens een steekpartij. Gelukkig is hij weer bij kennis. Alleen heeft hij last van geheugenverlies. Hierdoor herkent hij Jojo niet meer. De steun van Bing kan Jojo daarom nu goed gebruiken. 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!