Deze week in GTST: Daan ontdekt bruikbare sporen in de zaak van Leon
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Daan ontdekt bruikbare sporen in de zaak van Leon

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Even dachten Ludo en Janine om weer rustig met hun leven verder te kunnen. Na de dramatische situatie rondom Leon, is het even rustig. Met de nadruk op dat even. De politie doet een ontdekking in een sloot. Daar wordt de auto van Leon gevonden. Daan ontdekt dat alle bruikbare spullen in de auto zijn, zoals paspoort, creditcard en meer persoonlijke spullen. 

Wanneer Ludo in de krant leest dat de auto gevonden is, draait Janine volledig door. Zij wil alle schuld op zich nemen en zichzelf aangeven. Hier wil Ludo natuurlijk niets van weten. Hij zet alles op alles om zijn vrouw op andere gedachten te brengen. Maar laat Janine zich de les wel lezen? Of trekt ze haar eigen plan?

Ondertussen maken Linda en Anton zich zorgen om Ludo en Janine. Linda hoort een heel ander verhaal van Janine en Anton hoort op zijn beurt een heel ander verhaal van Ludo. Dat er iets niet helemaal klopt, is wel overduidelijk. Toch weten Janine en Ludo zich eruit te kletsen en te doen alsof het allemaal wel meevalt. 

Alleen lang rustig blijft het niet in Meerdijk. Het onderzoek van Daan geraakt in een stroomversnelling. Het mogelijke moordwapen van Leon wordt gevonden. Alle alarmbellen bij Daan gaan af. Hij zit duidelijk op het juiste spoor. Nu alleen Leon zelf nog vinden en de zaak kan gesloten worden. 

Het wordt een spannende tijd voor Ludo en Richard. Zij doen er alles aan om de mogelijke aanwijzingen in het Veilinghuis weg te werken. Nu is het voor hun overduidelijk dat Billy achter de moord op Leon zit. Het is alleen niet gemakkelijk om naar de sporen te zoeken. Als er iets duidelijk wordt, dan is het wel dat er nodig schoongemaakt kan worden in het Veilinghuis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.