GTST-blog: Twee inwoners moeten vechten voor hun leven
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Twee inwoners moeten vechten voor hun leven

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Met een enorme klap viel Leon op de grond. Voor Billy was de maat vol. Zij kon het niet aanzien hoe Leon met Richard afspraken maakte over het geheime verleden van Ludo. Ze wilde Leon meer geld bieden, maar hij bedankte. Dat maakte Billy woedend en kon nog maar aan één ding denken. Met een kunstvoorwerp sloeg ze Leon op het achterhoofd. 

Billy was volledig in shock. Hoe heeft ze dit nu kunnen doen? Wat heeft ze met Leon gedaan is de grote vraag. Op eerste hulp hoefde Leon niet te rekenen. Het lijkt erop alsof Leon de klap niet heeft overleefd. Wordt Leon nog gevonden en vooral waar? Iets zegt mij dat het nog wel eens vervelend voor Ludo kan gaan uitpakken.

Daarnaast ging het ook gruwelijk mis in de Buurtsuper. Jojo en Ilyas wilden Marwan helpen met zijn plan voor de maaltijdboxen. Dus stoken ze de handen uit de mouwen. Kort daarvoor kwam een ex vriendinnetje van Marwan verhaal halen. Zij was woedend omdat ze aan de kant werd gezet. ‘Hier krijg je spijt van’ gaf ze hem als dreigement mee. 

Marwan is even de deur uit als twee onbekende de Buurtsuper naderen. De één trekt en mes en loopt op Ilyas af. Hij steekt hem vol in zijn buik en vlucht. Wanneer Jojo uit het magazijn komt is ze in shock. Ilyas ligt op de grond en bloed hevig. Marwan weet niet wat hij zien als hij zijn broertje op de grond in een plas bloed ziet liggen. 

De grote vraag van deze zomercliffhanger is toch wel of Ilyas het overleefd. Komen ze erachter wie er achter de steekpartij zat? Bovendien is het maar de vraag waar Leon op gaat duiken. Keert Billy nog terug naar Meerdijk of blijft ze de boel van een afstand op stelten zetten? De kans is groot dat Richard en Ludo haar gaan zoeken natuurlijk…. 

Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!