Deze week in GTST: Leon blijft de gemoederen maar bezighouden
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Leon blijft de gemoederen maar bezighouden

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het leek allemaal zo rustig te worden. Maar toch draait het weer allemaal om Leon. Wanneer Ludo en Janine een videoboodschap van de vrouw van Leon zien, raken ze toch lichtelijk in paniek. Ze denken Daan om de tuin te hebben geleid. De vrouw van Leon, dat is een heel ander verhaal. Voor Ludo is het dan een slim idee om Janine met haar te laten praten.

Als iemand weet dat valse hoop geen zin heeft, dan is het Janine wel. Alleen is het wel even anders. Janine moest een lange tijd zonder Ludo overleven. Gelukkig keerde Ludo natuurlijk terug. De kans dat Leon terugkeert is natuurlijk onmogelijk. Een gesprek tussen Janine en de vrouw van Leon loopt tot niets op. 

Het zorgt er alleen voor dat Janine volledig in paniek raakt. Hoe kan ze toch maar blijven liegen? Ze hoopt dat ze er even tussen uit kan. Ze wil niets liever dan eerlijk zijn. Eerlijk zijn brengt alleen Ludo en Richard in grote moeilijkheden. Zelf raakt ze dan ook in de problemen. Ze kan toch niet blijven liegen? 

Billy is terug

Een foto op social media. Dat is voldoende om Billy woedend te laten worden. Billy ziet een foto van Shanti en Pieter. Ze neemt contact op met haar dochter. Ze weet niet dat Daan de telefoon probeert te achterhalen. Hij lijkt Billy op het spoor te komen. Is dit dan een doorbraak in de zaak van de vermiste Leon? 

Billy probeert Shanti te overtuigen van haar gelijk. Pieter deugt voor geen meter, aldus Billy. Gelukkig kan Shanti prima haar eigen keuzes maken. Ze wil haar vader juist beter leren kennen. Alleen lijkt niet iedereen Shanti met open armen te ontvangen. Ze moeten nog allemaal wennen aan de nieuwe dochter van Pieter. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.