Vanavond op tv: SBS6 start met de zoektocht naar nieuw K3'tje
Bron: VTM

Vanavond op tv: SBS6 start met de zoektocht naar nieuw K3'tje

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 start vanavond met de zoektocht naar de opvolger van de Nederlandse Klaasje in de zanggroep K3. De tv-zoektocht wordt spannender dan ooit, want nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst twee professionele jury’s trotseren. Shownieuws-gezicht Tooske Ragas en de Vlaamse Kürt Rogiers presenteren de zoektocht naar het nieuwe K3'tje.

In België is de zoektocht al twee weken eerder begonnen. Waarom het nu past op SBS6 start, is niet helemaal duidelijk. Talpa Network liet eerder weten dat er gekeken was naar het beste uitzendmoment. "Concreet betekent dit dat de zoektocht naar de opvolger van Klaasje twee weken eerder van start gaat in België dan in Nederland", liet een woordvoerder aan Showbizznetwork.nl weten.

De opvolger van Klaasje hoeft niet persé een meisje te zijn. Samantha Steenwijk en Natalia vormen samen de hoor-jury, die de audities alleen kunnen horen en niet kunnen zien. Gordon en de Vlaamse zangeres Ingeborg zijn de zie-jury, die de kandidaten alleen zien. Ook K3'tjes Hanne en Marthe zijn onderdeel van het programma, daarnaast is ook K3-baas Gert Verhulst te zien.

K2 zoekt K2 is vanaf vanavond, wekelijks, om 20:30 uur te zien bij SBS6.