Keert Romy Monteiro weer terug in GTST?
Bron: AVROTROS

Keert Romy Monteiro weer terug in GTST?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zangeres, presentatrice én actrice Romy Monteiro keert mogelijk terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Zij zal dan weer te zien zijn als Indra, de ex-verloofde van Richard van Nooten (gespeeld door Edwin Jonkers). Haar terugkeer heeft mogelijk te maken met het onderzoek naar de vermissing van Leon (Luca Savazzi). 

Daan (Dorian Bindels) is volop met de vermissing van Leon bezig. Hij komt erachter dat Leon bij een berucht café is geweest. Hier wil Daan natuurlijk alles over weten. Al snel komt hij in gesprek met de eigenaar. Via hem komt Daan erachter dat Leon inderdaad in dat café is geweest. Het bleek dat één van zijn medewerkster de telefoon van Leon zou hebben gestolen. 

Daan komt erachter dat gaat om Indra. Al snel lijkt Daan één en één bij elkaar op te tellen. Mogelijk wil hij met haar in contact komen. Mocht Indra inderdaad terugkeren dan heeft dat mogelijk grote gevolgen voor Janine (Caroline de Bruijn). Want Leon was natuurlijk onderdeel van het plan om Indra naar Meerdijk te lokken. 

Voor Richard zou het ook een shock zijn. Mede door zijn misstap met Indra, raakte zijn huwelijk met Billy (Lone van Roosendaal) in zwaar weer. Het leidde zelfs tot een scheiding. Al is deze scheiding nog niet helemaal rond. Zou Indra een mogelijk gevaar kunnen vormen voor Janine en Ludo (Erik de Vogel). Want wat zal Indra allemaal te vertellen hebben tegenover de politie?

Of Romy daadwerkelijk weer de rol van Indra op zich zal nemen is niet helemaal duidelijk. Maar haar rol lijkt in ieder geval nog niet te zijn uitgespeeld. 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!