Dít is de drinkfles van de singles in Are You The One

Dít is de drinkfles van de singles in Are You The One

Geschreven door Redactie

Nederland is weer een nieuwe realityserie rijker. In de nieuwe datingshow Are You The One? gaan tien vrijgezelle mannen en tien vrijgezelle vrouwen bij MTV en Videoland op zoek naar de liefde. De kandidaten hebben echter allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn onwijs slecht in daten en relaties.

In een luxe villa op een zonovergoten eiland hopen de twintig deelnemers vanaf vrijdag 15 oktober de liefde van hun leven te vinden. Dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige alcohol, maar met het warme weer moet er ook water worden gedronken. Alle singles hebben daarom een eigen gepersonaliseerde drinkfles met sportdop van FLASKE.

Flesje draaien

Alle kandidaten zijn vooraf na diepgaande interviews en uitvoerige tests door professionele matchmakers aan elkaar gekoppeld, maar de singles weten zelf niet wie hun match is. Het programma draait allemaal om de vraag: ‘Als de perfecte match recht voor je zou staan, zou je het dan weten?’

De singles kunnen niet alleen verliefd het tropische eiland verlaten, maar ook met een groot geldbedrag op zak. Als het alle deelnemers lukt om door middel van verschillende opdrachten, de Truth Booth en tijdens koppelceremonies hun match aan te wijzen, mogen ze de prijzenpot van 200.000 euro verdelen.

Duurzame drinkfles

De gepersonaliseerde drinkflessen van FLASKE zijn duurzaam en 100% lekvrij. Je drankjes blijven er tot 12 uur warm en tot 24 uur koud in. Je kunt je eigen FLASKE helemaal personaliseren met naam en sportdop, zoals de deelnemers ook hebben. Er zijn honderden combinaties mogelijk met de kleuren en doppen. Daarbij gaat er 10% van de jaarwinst naar de Plastic Soup Foundation. Jij kan genieten van je drankjes op perfecte temperatuur én je zet je in voor een wereld zonder wegwerpplastic!

Wil jij net als de deelnemers van Are You The One een FLASKE? Check de website flaske.com.