Dít is de bekende drinkfles uit Big Brother en het achterliggende verhaal

Dít is de bekende drinkfles uit Big Brother en het achterliggende verhaal

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Nederlands-Vlaamse Big Brother is alweer over de helft. De bewoners van het eerste uur verblijven inmiddels al 56 dagen in het Big Brother-huis. De bewoners zijn 100 dagen volledig afgesloten van de buitenwereld, maar zij mogen zeker niet klagen met alle luxe in het huis. Een hottub, allemaal een tweepersoonsbed, sauna, badjas met eigen naam én een eigen drinkfles.

Op de laatste dag van 2020 betraden vier Nederlanders en vier Belgen het Big Brother-huis in Amsterdam, vlak bij de Johan Cruijff ArenA. Momenteel staat de teller op tien bewoners, maar slechts drie van hen horen bij de originele groep. De Belgische dansleraar Ziko werd als eerste naar huis gestuurd en de Nederlanders Theo, Daniëlle, Jowi en Nathalie besloten vrijwillig te vertrekken.

Duurzame drinkfles

De bewoners hebben allemaal een eigen FLASKE, een drinkfles met 1100+ 5 sterren reviews én een bijzonder achterliggend verhaal. In 2017 werd oprichter Ruben op de stranden in Zuid-Amerika geconfronteerd met ons onverantwoordelijke afval van plastic. De 100% lekvrije drinkflessen zijn duurzaam én gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat je drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud houdt. Daarnaast gaat er 10% van de jaarwinst van FLASKE naar de Plastic Soup Foundation.

De herbruikbare waterflessen van FLASKE zijn er in verschillende kleuren en patronen. Van strak matzwart tot levendig geel of bloemenprint. Je kunt het ontwerp kiezen dat bij jou past of de fles voorzien van een bedrijfslogo. Natuurlijk kan je ook je eigen creativiteit erop loslaten, zoals Jerrel deed tijdens zijn verblijf in Big Brother. Hij gebruikte zijn FLASKE als canvas voor een kunstwerk.

Wil jij net als de bewoners van Big Brother een FLASKE? Check de website flaske.com.