Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje op zoek naar de schoonheid van Haarlem
Bron: RTL

Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje op zoek naar de schoonheid van Haarlem

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vorige week woensdag van start gegaan op tv-zender RTL4 en vanavond in de tweede aflevering gaan de bekende Nederlanders onder andere in de straten van Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, op zoek naar de schoonheid van de stad.

Dit keer geen opgepoetste socialmedia-kiekjes, maar echte, pure schoonheid van alledaagse tafereeltjes. De eerste opdracht in Het perfecte plaatje klinkt simpel: ga de straat op in Haarlem en maak een foto van een alledaags tafereel. Zonder opsmuk, van opgepoetste Instagram-foto's bestaan er al genoeg.

Maar een opdracht die vooral op toeval is gebaseerd - vind maar eens een leuk tafereel - is toch lastiger dan de kandidaten misschien denken. Daarna gaan de bekende fotografen op zoek naar de Romein in zichzelf voor een uniek zelfportret. Vrouwen worden mannen en brave huisvaders veranderen in barbaren.

Het Perfecte Plaatje is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL4. Meepraten over de uitzendingen en je eigen perfecte plaatjes delen? Word dan lid van onze Perfecte Plaatje-groep op Facebook.