3FM brengt Glazen Huis terug tijdens Serious Request
Bron: NPO 3FM

3FM brengt Glazen Huis terug tijdens Serious Request

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

NPO 3FM brengt na drie jaar het Glazen Huis terug tijdens Serious Request. Nieuw dit jaar is wel dat er geen drie dj's maar vier het huis in gaan. Het glazen huis staat dit jaar in de week voor kerst in Amersfoort. De laatste editie met een glazen huis was in 2017 in Apeldoorn. De afgelopen jaren kwam de zender tijdens de week voor kerst met verschillende acties. 

Frank van der Lende, Jorien Renkema, Sander Hoogendoorn en Rob Janssen zijn dit jaar de gezichten van de actie. De zender komt voor het eerst niet in de acite voor het Rode Kruis maar voor het Wereld natuur fonds. Met de actie wordt geld opgehaald voor de strijd tegen klimaatverandering.

Sander Hoogendoorn, 3FM-dj: "Ik vind het heel tof dat ik als laatste bewoner van het Glazen Huis in 2017 nu ook weer de eerste mag zijn die zich inzet voor het Wereld Natuur Fonds; een goed doel wat mij als natuur- en dierenliefhebber enorm aan het hart gaat. Samen met heel Nederland en alle DJ’s van 3FM gaan we er een hele vette week van maken!"

Als de coronamaatregelen het toelaten, wordt het samenbrengen en verbinden van mensen weer een belangrijk onderdeel van de actie en worden er op locatie allerlei activiteiten voor en met publiek georganiseerd. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1.