Rijmend De Week Uit: Nienke Plas, Meilandjes & het Lieveheersbeestje

Rijmend De Week Uit: Nienke Plas, Meilandjes & het Lieveheersbeestje

Geschreven door Showbizz Piet Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Nienke Plas

Een nieuwe kans voor Nienke Plas. Staat ze straks wellicht voor de klas? Welnee, ze mag van SBS6 presenteren. Dat is iets wat ze niet hoeft te leren. Bekend van YouTube en nu van de buis. Iedereen zal ernaar gaan kijken vanuit huis. Volgend jaar staat het dan te gebeuren. Een programma vol met mooie kleuren. Nu al leuk en nu al fijn. Wat is het toch leuk om fan van Nieke Plas te zijn.

Martien Meiland

We blijven nog even lekker bij SBS6. Want deze persoon grijpt graag de fles. Martien Meiland is ook volgend jaar te zien. Dan is het tijd voor seizoen tien? Mensen vinden hem heel erg leuk. Ze liggen dan in een deuk. Waarom is dan toch de grote vraag. Een nieuw seizoen vanuit Den Haag? Maar doe maar één keer in de week. Hij laat SBS nog maar even niet in de steek. Met de kerst is hij ook te zien met een speciale aflevering. Dat is toch altijd weer een heel groot ding. 

Volg je me nog? 

Presentator Ruben Nicolaï krijgt een nieuw programma bij RTL 4. Dat bezorgt hem heel veel plezier. Na Lego Masters en The Masked Singer mag hij nu een quiz presenteren. Daar valt weer veel van te leren. Social Media staat dan onder andere centraal. Dat zorgt soms voor een hoop kabaal. De hashtags en likes vliegen je om de oren. Dat zul je dan vast en zeker zelf wel gaan horen. Twitter, Facebook en Instagram klaar? Volg je me nog, kijken maar.

Top 2000 

Pakjesavond moet nog beginnen. Maar er valt in de Top 2000 weer van alles te winnen. Anita Witzier en Ruben van der Meer zijn in ieder geval van de partij. De Top 2000 maakt iedereen, inclusief Sinterklaas, heel erg blij. Het duurt nog even maar ook weer niet heel erg lang. Wie staat er dit jaar op één, dat maakt mij altijd weer een beetje bang. NPO 3 zendt het natuurlijk weer uit op de buis. Lekker meeraden, mee genieten en dat fijn vanuit huis.

Karin Bloemen 

Vrijdagavond was het weer The Masked Singer tijd. Van dat kijken krijg je toch nooit spijt. Mooie optredens op een rij. Dat maakt iedereen heel erg blij. Het nadeel is dat er een kandidaat moet stoppen. Hij of zij moet dan zijn masker droppen. Dit keer was het de beurt aan het lieveheersbeestje. Zij maakte van elk optreden een echt feestje. Loretta was een beetje verdrietig en dat snap ik wel. Zelfs Sinterklaas werd een beetje vel. Niemand minder dan Karin Bloemen was het. Dat was natuurlijk dolle pret. 

Tot volgende week!