Rijmend De Week Uit: Bekende reünie, K3 compleet en GTST-exit

Rijmend De Week Uit: Bekende reünie, K3 compleet en GTST-exit

Geschreven door Showbizz Piet Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Busje voor Adele

Een bijzonder televisie moment op donderdag. Dat zorgde toch weer voor een lach. Paul de Leeuw reisde naar Engeland. Daar ontmoette hij Adele, met haar heeft hij een goede band. Adele heeft een nieuw album uitgebracht. Daar hebben wij met zijn allen lang op gewacht. De eerste single, Easy On Me, is al een tijdje uit. Dat was een zeer wijs besluit. 

K3 is weer compleet 

Zaterdagavond was het dan eindelijk zo ver. Julia werd op die avond een hele bijzondere ster. Zij werd gekozen als nieuwe K3 lid. Dat is ongetwijfeld een grote hit. K3 zocht een lange tijd na een vervanging. Klaasje vertrok uit K3, dat was toch wel een ding. Zoek maar eens een nieuw lid. Zoek maar eens iemand met pit. Het is gelukt en dat is fijn. Wat is het toch fijn om lid van K3 te zijn. 

Daphne Deckers boekenwurm 

Vrijdagavond begon het raden naar de BN’ers weer. Dat was behoorlijk lastig deze keer, aldus Geer. Een avond vol bijzondere optredens en mooie muziek. Sommige maskers, die raad je gewoon niet! Neem nu de boekenwurm, die mocht zichzelf bekend maken. Zij wist met haar optreden weer veel mensen te raken. Het was niemand minder dan Daphne Deckers. The Masked Singer werd overigens niet gesponsord door Beckers. Vrijdag raden wij allemaal weer mee. Met een pepernoot en een kopje thee.

Babette van Veen GTST

Een ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij hoeven niet meer naar Meerdijk te rijden. Babette van Veen is volgende week nog te zien. Van mij krijgt ze in ieder geval een dikke tien! Jammer dat Linda niet meer mee mag doen. De schrijvers van GTST (lezen jullie mee?), krijgen een zakje zout in hun schoen. Ook Joep Sertons mag vertrekken, alias Anton Bouwhuis. Hij zit straks ook gewoon weer thuis. Ze moeten echt weer terug in GTST bij RTL 4. Linda zorgt toch altijd een beetje voor veel plezier.

Expeditie Robinson op Videoland Art Rooijakkers

De RTL 4 hit Expeditie Robinson krijgt een nieuw seizoen. Daarvoor zet ik heel graag mijn schoen. Op Videoland is het extra seizoen te zien. Daar kun je dan naar kijken misschien. Art Rooijakkers mag het gaan presenteren. Hem hoef je daar niets meer over te leren. Nog meer BN’ers op een eiland bij elkaar. Dat is toch weer een mooi gebaar. Ik ben benieuwd of mensen gaan kijken. Dat moet dan toch maar weer blijken.

The Voice of Holland 2022

De talentenjacht van RTL 4 is volgend jaar weer te zien. Dat krijgt van mij nu al een dikke tien. Er is veel over gezegd en veel over gesproken. Sommige beginnen nu alweer te koken. Vooral om een nieuwe coach in de draaiende stoel. Dat geeft natuurlijk geen goed gevoel. Maar iedereen verdient een eerlijke kans. Wie weet is het wel een soort van balans. Anders is het voor Glennis maar één keer. Daarna nooit, maar dan ook nooit meer. 

Tot volgende week!