Rijmend De Week Uit: Dubbele ontmaskering, Kerst met Kim-Lian & Queen op één

Rijmend De Week Uit: Dubbele ontmaskering, Kerst met Kim-Lian & Queen op één

Geschreven door Showbizz Piet Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Vogelverschrikker en de farao

Vrijdagavond kon het raden weer beginnen. Nederland zat weer massaal binnen. Iedereen wilde weten wie gemaskerde mensen zijn. Want het raden vinden mensen toch heel erg fijn. Het doek viel eerst voor de vogelverschrikker en dat was even schrikken. Hij hoeft nu niet meer bang te zijn om zichzelf te verklikken. 

Het bleek om Marc-Marie te gaan. Zijn deelname is nu toch echt van de baan. Maar ook de farao moest zich bekend maken. Hij wist iedere week veel kijkers te raken. Het was niemand minder dan René van Kooten, bekend uit theater en van de buis. Hij kan nu toch ook echt naar huis. Het raden gaat natuurlijk door. Zij zingen straks wie weet wel in een koor.

Kerst met Kim-Lian

Kim-Lian van der Meij. Nou die is weer eens van de partij. Voor NET5 mag ze weer presenteren. Daar hoeft ze gelukkig niet voor te leren. Een programma over kerst kan niet vroeg genoeg beginnen. Daar blijf je toch gezellig voor binnen. Van haar hoor je helaas niet zo veel meer. Dat doet toch een beetje zeer. Maar waarom op NET5 dat snap ik niet. Ik hoop dat ze kijker haar op NET5 wel ziet. 

Frontberichten met Jeroen Pauw  

Jeroen Pauw was terug met een éénmalige aflevering van Frontberichten. Dat zorgde voor veel bezorgde gezichten. Een programma wat je eigenlijk niet mag missen. Daar moet je je niet in vergissen. Jeroen Pauw wordt gemist op de buis. Iedereen kijkt graag naar hem vanuit huis. Op1 is niets meer zo zonder Pauw. Met Pauw op de late avond denk je toch vaak ‘wauw’. 

Queen op 1 in Top 2000

De Top 2000 begint altijd rond deze tijd van het jaar. Ieder jaar is dat weer een groot muzikaal gebaar. Dit jaar staat Queen weer bovenaan. Kijk het bekende nummer maar weer eens gaan. Veel mensen brachten hun stem uit en deelden het. Dat is altijd weer een fantastische zet. Muziek delen, muziek luisteren, praten over muziek is zo fijn. Wat is het toch fijn om dan in Nederland te zijn.

Pakjesavond 

Vandaag is het pakjesavond in Nederland. Er was weer van alles aan de hand. Een fijne avond voor iedereen, maar er iets moois van. Dat klinkt toch als een mooi plan. Wij vertrekken morgen nog even snel naar Duitsland. Daar is vast ook van alles aan de hand. Veel plezier met elkaar. Dat is toch het mooiste gebaar.

Lekker lachen met Paul en Sinterklaas. Dat is toch echt wel een baas. De twee vierden het met elkaar op NPO 1 en op RTL 4. Daar beleefden de kijkers altijd heel veel plezier. Paul en Sinterklaas op 5 december horen bij elkaar. Na vanavond is het dan ook weer voor even klaar. Lekker lachen vanaf half tien. Kijken maar, dan zul je heel veel plezier zien!

Fijne Pakjesavond!