Rijmend De Week Uit: Ontmaskering, VI Vandaag en een beetje kerst

Rijmend De Week Uit: Ontmaskering, VI Vandaag en een beetje kerst

Geschreven door Showbizz Piet Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Intocht Sinterklaas

Zaterdag 13 november was het dan weer zo ver. Hij is weer in het land, onze grote ster. Eindelijk is Sinterklaas weer in het land. Veel mensen stonden weer aan de waterkant. Helaas was het dit jaar weer een beetje anders dan normaal. Dat zorgt helaas voor een hoop kabaal. Regels hier en regels daar. Wanneer is dat nu toch eens een keetje klaar. 

Persconferentie 

Een mooie brug naar vrijdagavond. Dan is het spreekwoordelijke balletje bijna weer rond. Een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met veel regels. Veel mensen vinden het maar rare kerels. Maar het virus is weer volop in het land aanwezig en wil niet weg. Dat is wat ik nu ook hardop zeg. 

The Masked Singer

The Masked Singer volg ik natuurlijk ook heel graag. De verbinding op de stoomboot was soms een beetje traag. Gelukkig kon ik vrijdagavond wel gewoon kijken. Want wie moest het masker afzetten, dat moest nog maar even blijken. Ik wist niet wie het nu toch kon zijn. Maar gelukkig vinden de Pieten het raden heel erg fijn.

Een bekende actrice kwam onder het masker vandaan. Dus het raden daarna is nu even van de baan. Niemand minder dan Isa Hoes werd deze week ontmaskert en werd bekend. Dat is toch wel iemand die je kent. Onder andere van Goede Tijden, Slechte Tijden. Sommige mensen willen dat het liefste mijden. Een comeback zou wel leuk zijn. Die kans is alleen wel erg klein?

VI Vandaag

De bekende gezichten van VI op SBS6. Die drinken bier het liefst uit de fles. Zij krijgen vanaf januari 2022 een dagelijke talkshow op de buis. Gelukkig zijn wij dan allang weer naar huis. Sinterklaas gaat misschien wel kijken naar VI Vandaag. Hij mag die Johan Derksen toch wel heel erg graag. Een succes ligt op de loer. Dat is toch wel een beetje stoer. Elke dag die mannen op de buis. Johnny de Mol kan dan lekker naar huis. 

Oh wat een jaar kerst

Oh wat een jaar, wie kent het niet. Je weet soms niet wat je ziet. Chantal staat nu al even aan het roer. Dat vindt mevrouw De Mol niet zo stoer. Met de kerst komt er een speciale aflevering vol met pret. Dat is toch weer een hele slimme zet. Lekker zingen met bekende kerstliedjes is toch heel leuk. Om Ruben en Carlo lig ik altijd in een deuk. Ik heb stiekem zin in de kerstdagen. Mij hoor je de komende weken dus zeker niet klagen.

Tot volgende week!