Deze week in GTST: Saskia kan haar gevoelens moeilijk verbergen
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Saskia kan haar gevoelens moeilijk verbergen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

De verliefdheid van Saskia wordt met de dag sterker. Nadat Roman een nieuwe assistente gevonden heeft voor de praktijk, komen bij Saskia gemengde gevoelens naar boven. Nog altijd speelt Saskia met de gedachten over een mogelijke affaire met haar collega. Al heeft ze hem meer dan duidelijk gemaakt hoe ze er over denkt. 

Voor Roman is het ook klaar. Althans dat laat hij Saskia blijken. Hij heeft nog altijd zijn zinnen gezet op een relatie met Saskia. Het kan dan ook niet anders dan dat Saskia een keer breekt. In het bijzijn van Julian verliest ze de controle over haar gevoelens. Ze vertelt haar man niet de gehele waarheid, maar komt met een ander verhaal. 

Dat verhaal zet Julian aan het denken. Hij komt met een lief gebaar, waardoor Saskia weer weet waarom ze met Julian getrouwd is. De gedachten aan Roman zijn al snel naar de achtergrond verdwenen. Alleen Shanti weet van haar gevoelens. Ze wil niet dat iemand daarachter gaat komen. Ze wil het allemaal niet groter maken dan dat het is. 

Merel en Marwan

Ondertussen genieten Merel en Marwan meer en meer van elkaar. Toevallig hoort Merel dat opa Henk op het huis van Linda en Anton past. Dat is een mooie kans om ongestoord hun gang te gaan. De twee gaan helemaal in elkaar op. Eindelijk even tijd voor elkaar. Hun relatie is strikt geheim en niemand weet er iets van.

Alleen hebben ze er niet helemaal over nagedacht. Terwijl ze het gezellig met elkaar hebben worden ze betrapt. De shock is voor iedereen bijzonder groot. Blijft de opbloeiende relatie tussen de twee nu nog wel geheim, of gaat iedereen er toch achter komen. De gevolgen kunnen binnen de familie Verduyn nog wel eens heel groot gaan worden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.