Deze week in GTST: Billy twijfelt over haar gevoelens
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Billy twijfelt over haar gevoelens

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het liefdesleven van Billy is heel bijzonder. Zo trouwde ze met Richard, wat een grote fout was. Toch zijn de gevoelens er nog altijd. Richard wil haar koste wat kost terug. hij heeft daar bijzonder veel voor over. Zo is hij in het geheim bezig met een bijzondere deal van een bijzonder kunstwerk. Alleen weet hij niet dat hij er wordt ingeluisd door Ludo.

Aan de andere kant is daar Pieter. Hij is pas weer in het leven teruggekeerd van Billy. De vader van Shanti is nog altijd smoorverliefd op zijn oude vlam. De twee draaien lang om elkaar heen. Voor Billy is het allemaal een spelletje. Zij houdt van de mannelijke aandacht. Alleen weet ze niet goed wat ze nu echt wil.

Een toekomst met Richard is echt verleden tijd. Zij kan het niet meer aan om hem te vertrouwen. Er is te veel gebeurd, waaronder Indra. De ex-vriendin van Richard dook op en stookte in hun huwelijk. Daarnaast liet Billy haar ex-man met een lijk achter. De twee zijn dol op elkaar, maar kunnen simpelweg niet bij elkaar zijn.  

Julian en Saskia

Over liefdesproblemen gesproken. Daar kunnen Julian en Saskia over mee praten. Eindelijk heeft Saskia eerlijk verteld over haar gevoelens voor Roman. Julian is woedend en gaat verhaal halen. Voor hem staat zijn huwelijk onder grote spanning. Hij kan het niet aan dat zijn vrouw verliefd is op een ander. Ondertussen is Roman maar wat blij met de problemen. Hij wil Saskia en daarvoor heeft hij veel over.   

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.