Deze week in GTST: Merel verzint een plannetje zodat Saskia toch op vakantie kan gaan

Deze week in GTST: Merel verzint een plannetje zodat Saskia toch op vakantie kan gaan

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Saskia krijgt van Henk een juwelenset die van haar moeder is geweest. Die mag ze dragen op de bruiloft. Saskia wil de sieraden verdelen en vraagt aan Merel en Demi welke ze willen dragen. Als Merel vraagt aan Saskia of ze al een vakantie voor zichzelf heeft geboekt, antwoord Saskia dat daar helemaal geen geld voor is. Maar dan verzint Merel een plannetje. Wat zal dat zijn?

Merel is geslaagd voor haar rijexamen en wil dit met Stefano vieren. Ze willen eerst naar de Rozenboom, maar daar kunnen ze niet terecht. Dus gaan ze naar het Landhuis, waar ze heel stilletjes naar boven proberen te komen. Dit gaat nog moeilijker dan gedacht. Gaat dit goed komen?

Abc’tje

Linda heeft voor de bruiloft van Henk en Laura een abc’tje bedacht en geeft de opdracht aan Julian, Saskia, Shanti en Rik om dit in te studeren. Maar zij zijn hier niet zo enthousiast over en gaan er zelf eentje maken. Als Saskia moe is en naar huis gaat, krijgt Shanti een telefoontje van de aannemer met het nieuws dat de voorgevel is gezakt in de Koning. Daardoor moet misschien de fundering worden vervangen en moet de Koning een tijdje dicht. Gaat Julian dit nieuws aan Saskia vertellen?

Henk en Laura gaan samen op Tom passen. Ze maken het gezellig en huis. Wanneer Tom lekker aan het spelen is, begint het buiten te regenen. Dus was hangt nog buiten, dus Laura vraagt aan Henk of hij even wilt helpen om de was binnen te halen. Ze gaan naar het balkon, maar dan gebeurt er iets vervelends. Maar wat?

Gesprek

Als Stefano aan Janine vertelt dat Nina was weggegaan na het optreden, geeft Janine aan dat ze Nina gaat bellen om met haar te praten. Stefano geeft haar het advies om geen oordelen of verwijten te doen, maar naar Nina te luisteren. Janine neemt dit mee en spreekt met Nina af in de Rozenboom. Ze gaan in gesprek en Janine geeft Nina de ruimte om haar verhaal te doen. Leid dit tot een verzoening?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!