Nieuw tv-seizoen barst vanavond los

Nieuw tv-seizoen barst vanavond los

Geschreven door Pieter Jongsma

Het tv-seizoen 2013/2014 barst los. De kijker kan zich vanavond verheugen op meer dan tien premières, zowel van bestaande programma’s als van nieuwe titels. Dat blijkt uit de uitzendschema’s. Alle ogen zijn gericht op RTL 4 en SBS 6, die van start gaan met belangrijke projecten. RTL 4 komt acht jaar na het vertrek van Barend & Van Dorp met Humberto Tans RTL Late Night, terwijl SBS 6 haar cijfers in de vooravond probeert te stuwen met een compleet nieuwe programmering.

De nieuwe vooravond van SBS 6 bestaat uit het huizenprogramma Mijn Huis Is Het Mooist, Hart van Nederland, Shownieuws, het sketchprogramma Ik Ook Van Jou en de afvalrace The Biggest Loser Holland.

Vooral op prime time gebeurt er veel. Nederland 1 trapt een nieuw seizoen van Radar af, op Nederland 2 begint de finaleweek van De Slimste Mens en op Nederland 3 start het avontuurlijke programma Atlas en het tweede seizoen van Feuten.

RTL 4 begint met nieuwe afleveringen van CSI: New York en Bones, bij RTL 5 gaan de programma’s Samantha en Michael willen rust in de tent! en Holland’s Next Top Model in première en bij SBS 6 is de tv-première van Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1.  [Mediacourant]