GTST-blog: Julian weet niet wat hij te horen krijgt
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Julian weet niet wat hij te horen krijgt

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De dag die er toch een keer aan ging komen is bereikt. Roman draait volledig door en zet zijn zinnen op Saskia. Het kwam allemaal door een bezoek van de recherche op de praktijk. Daar wilden ze van Roman informatie over een oude zaak. Hierdoor raakte hij volledig van de kaart en vertrok halsoverkop uit de praktijk. 

Toevallig kwam Saskia hem tegen. Hij genoot zichtbaar van een jointje. Hier kon Saskia niet bepaald om lachen. Roman wilde op dat moment maar één ding: Saskia. Hij probeerde haar te zoenen. Hier wilde ze niets van weten en ze duwde hem van zich af. Ze haastte zich snel naar huis. Eenmaal daar aangekomen kon ze niet langer haar mond houden. 

Thuis vertelde ze wat er is gebeurd aan Julian. Hij weet op zijn beurt niet wat hij hoort. Hij lijkt in shock te zijn om wat Saskia hem verteld. Ze heeft er een letterlijke puinhoop van gemaakt. Samenwerken met Roman lijkt nu dan ook definitief over en uit. De vraag is nu nog hoe Julian hierop reageert. Na alles wat het gezin Verduyn heeft meegemaakt, kan Julian hier natuurlijk niet niets mee doen. 

Komt het tot een confrontatie tussen beide heren? Julian zal het niet zomaar laten gebeuren. Niemand kan tussen hem en Saskia komen. Dus is de kans groot dat het op een drama afloopt. We weten allemaal hoe woedend Julian was op Marwan toen bleek dat hij de vader van Tom bleek te zijn. Of dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog een geheim wat op punt van uitkomen staat. De familie Verduyn start het nieuwe jaar niet bepaald vrolijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.