Vanavond op tv: Jacht op de Mol heropent in nieuw seizoen Wie is de Mol?
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Vanavond op tv: Jacht op de Mol heropent in nieuw seizoen Wie is de Mol?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De jacht op de Mol wordt vanavond weer geopend in Wie is de Mol? De tien deelnemers Splinter Chabot, Charlotte Nijs, Remco Veldhuis, Renée Fokker, Joshua Nolet, Marije Knevel, Erik de Zwart, Roxanne Hehakaija, Florentijn Hofman en Lakshmi proberen de saboteur in hun midden te ontmaskeren.

Het nieuwe seizoen speelt zich af in Tsjechië. De locatie lekte afgelopen oktober al uit, toen oplettende toeristen tijdens een boswandeling bordjes met cryptische aanwijzingen met het logo van Wie is de Mol? aantroffen. Shownieuws bracht het nieuws, maar omroep AVROTROS wilde toen niet reageren.

Tsjechië kampte tijdens de opnames met het hoogste aantal coronabesmettingen van heel Europa en gold als een gebied met een oranje reisadvies. De opnames konden gewoon plaatsvinden, omdat de kandidaten vooraf zijn getest en tijdens de opnames in hun bubbel bleven, zo onthulde Rik van de Westelaken.

Molloten kunnen na iedere uitzending direct naar NPO 3 zappen voor de live-nabeschouwing MolTalk vanuit VondelCS in Amsterdam. Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg bespreken samen met verschillende oud-deelnemers de uitzendingen na en discussiëren over complotten en theorieën rond de Mol.

Wie is de Mol? is vanaf vanavond, iedere zaterdag, om 20:30 uur te zien op NPO 1.