Kitty gelooft niet in liefde tussen Vera en Dimitri: ‘Er wordt theater gespeeld’
Bron: Videoland

Kitty gelooft niet in liefde tussen Vera en Dimitri: ‘Er wordt theater gespeeld’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Kitty gelooft niet dat er echt iets speelt tussen haar medebewoners Vera en Dimitri. De oudste bewoner van het Big Brother-huis noemt de opbloeiende liefde ‘een poppenkast’. “Er wordt zo theater gespeeld hier. Het is zo een poppenkast, omdat die twee fucking met elkaar in bed gaan liggen”, zegt Kitty.

Het is deze week survival week. De bewoners waren allemaal genomineerd en streden de hele week om vrijstellingen. Alleen Vera, Peter en Kitty hadden nog geen vrijstelling. De bewoners met een vrijstelling mochten donderdagochtend één van het drietal de laatste vrijstelling geven. Zij kozen Vera.

Kitty is woedend over de keuze van de groep. Ze zondert zich met nieuwkomer Eveline af in de slaapkamer. “Er wordt zo theater gespeeld. Of ben ik nou de enige die dat ziet?”, vraagt Kitty aan Eveline. “Ik ben daar nog te kort voor hier”, zegt Eveline. Kitty: “Peter ziet het, Nouchine ziet het, Salar ziet het.”

Het is puur om stemmen te winnen, denkt Kitty. “De nominaties komen dichterbij en ineens raakt het in een stroomversnelling. Wat moet ik dan? Moet ik mij uit gaan kleden voor de camera? Ben ik dan goed? Nou, dan haakt heel Nederland af. Ik weet het gewoon niet meer. Schijnheilige kutzooi is het”, aldus Kitty.

Luister ook onze podcast over Big Brother. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!