Dimitri heeft volgens Kitty twee gezichten: ‘Kom ervoor uit!’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Dimitri heeft volgens Kitty twee gezichten: ‘Kom ervoor uit!’

Geschreven door Redactie

Kitty gelooft tóch dat er sprake is van oprechte gevoelens tussen Vera en Dimitri. In het Big Brother-huis zette Kitty haar vraagtekens bij de romance. In de podcast We Are Watching You vertelt Kitty dat zij wél gelooft dat de twee bewoners elkaar leuk vinden, maar dat zij daar wel misbruik van hebben gemaakt.

“Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken hoe ik ernaar kijk. Het kan best zijn dat de liefde wel groeit, maar op het moment dat het in een stroomversnelling kwam, hadden er nog vier mensen de status ‘genomineerd’. Ineens moest gekeken worden of de bedden aan elkaar konden of dat ze bij elkaar konden slapen. Daar heb ik wel mijn bedenkingen bij gezet. Het heeft uiteindelijk geloond”, zegt Kitty.

Hoewel Kitty nog steeds haar twijfels heeft bij ‘Vimi’, vertrouwt zij haar maatje Dimitri. “Dimitri is altijd eerlijk geweest. Vanaf de eerste dag heeft hij tegen mij gezegd: ik speel het spel, ik speel het hard, want ik wil die pot winnen en daar zet ik alles voor in”, vertelt Kitty in de podcast We Are Watching You.

Kitty waardeert de eerlijkheid van Dimitri, met wie zij tijdens haar verblijf in het huis vaak in de keuken stond. “Hij speelt het spel. Kom daarvoor uit! Dat heeft hij vanaf de eerste dag gedaan. Je hebt duidelijk een Dimitri die het spel speelde en een échte Dimitri. Zo heb ik dat ervaren”, besluit Kitty.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!