SBS6 verhuist Million Dollar Island vanwege Expeditie Robinson
Bron: Talpa / MaxMore Photography

SBS6 verhuist Million Dollar Island vanwege Expeditie Robinson

Geschreven door Daniël Schalk

Million Dollar Island krijgt een nieuwe uitzendavond. SBS6 gaat een strijd met Expeditie Robinson uit de weg en verhuist hun nieuwe survivalshow van donderdag- naar zondagavond. Dat heeft Talpa Network bekendgemaakt. Million Dollar Island gaat op zondag 6 maart om 21:30 uur van start op SBS6.

In Million Dollar Island moeten 100 wildvreemden twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. De hoofdprijs is één miljoen euro. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen.

Million Dollar Island zou op donderdag 3 maart van start gaan, maar nu RTL heeft besloten om de Videoland-editie van Expeditie Robinson tóch op tv uit te zenden vanwege het wegvallen van The voice of Holland zal Million Dollar Island op zondagavond te zien zijn. Dennis van der Geest is de presentator.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart om 21:30 uur te zien op SBS6. Niks missen van Million Dollar Island? Word lid van onze Facebook-groep!