Thomas Berge en Kim Kötter in Expeditie Robinson

Thomas Berge en Kim Kötter in Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Thomas Berge, Kim Kötter, Tim Coronel en Akwasi voegen zich bij de deelnemers van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Dat heeft RTL zaterdag bekend gemaakt. Afgelopen woensdag werd bekend dat Fien Vermeulen, Eva Koreman, Rijk Hofman, Hugo Kennis, Eva Cleven en Yvette Broch te zien zijn.

Eerder werd al bekend dat voormalig Dolly Dot Anita Heilker, journalist Jaap van Deurzen, radio-dj Frank van der Lende, Rob Geus, YouTubers Dionne Slagter en Kalvijn te zien zijn.

Het populaire tv-programma verhuist komend seizoen van RTL5 naar RTL4, waar het een plekje krijgt op de zondagavond.

RTL4 gaat met Expeditie Robinson de strijd aan met John de Mol’s SBS6, die op de zondagavond de vroegere RTL4-hit Miljoenenjacht met zijn zus Linda de Mol gaat uitzenden.

De presentatie van Expeditie Robinson is dit seizoen in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, die dit seizoen het stokje overneemt van Dennis Weening. Na de uitzending blikt Luuk Ikink samen met de afvallers en oud-deelnemers in Eilandpraat, dat wel op RTL5 te zien blijft, terug op de aflevering.

Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv

Foto: Martijn van Gelder