Married at First Sight: Het feest kan beginnen want Dylan en Sonny zijn binnen!
Bron: Bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Married at First Sight: Het feest kan beginnen want Dylan en Sonny zijn binnen!

Geschreven door Laatste update:

Ten overstaan van miljoenen kijkers heeft een gloednieuwe MAFS babs haar tv debuut gemaakt. De sfeer zat er al vanaf het eerste moment goed in en van zenuwen leek totaal sprake. Deze foxy lady zette zonder moeite de trouwzaal volledig op zijn kop! Welkom babs Mildred, in een sensationele wereld waar Cupido zijn pijl en boog heeft ingeruild voor tientallen camera’s. Laten we samen eens kijken hoe het met de koppels gaat die het boterbriefje al op zak hebben.

Het knok team

Aan het begin van de aflevering spatten de vonken er nog niet echt vanaf bij Caroline en Joep, maar als ze tijdens de photoshoot de opdracht krijgen om elkaar een kus te geven, is er een minuscuul vonkje te ontdekken. Meneer fotograaf schrok er zo verschrikkelijk van dat hij tot tweemaal toe uitriep: ‘Ik zei een kusJE!’

Caroline, is een mooie leuke meid maar zo subtiel als een doperwt. Als Joep uit de doeken doet dat hij ooit aan ‘De Bachelorette’ heeft meegedaan, is haar reactie zowel hilarisch als pijnlijk. Caroline zei:‘O echt, dat heb ik gekeken, ja nu je het zegt denk ik oké.’ Het was verstandig geweest als de bruid het hierbij gelaten had. Dat deed ze echter niet. Caroline vervolgt haar reactie:’ Maar dat blijft me niet echt bij zulk gezichten, ja sorry ja.’  

Koddige Carlo

Uiteraard bracht onze koddige Carlo zijn feedback wel uitermate behoedzaam toen Joep vakkundig de taart van het gebaksschoteltje op de tegelvloer liet glibberen. ‘Jezus, je had er in in!’ bulderde de goedlachse presentator door de volle zaal. Toen Joep zich later voor de camera verontschuldigde, kreeg ik wel medelijden hoor met die jongen. Daarom heb ik zojuist een mooie kleurplaat van Spiderman voor hem op de post gedaan. En natuurlijk ook een toverbal en een paar Smurfen stickers erbij. Zo ben ik dan wel weer.

Het skeeler team

Het skeeler team begint onderhand meer op een slaapverwekkend team te lijken.De blitse skeelers liggen nog steeds eenzaam opgeborgen in de koffers. Het is ontzettend leuk dat Rowan en Astleigh elke dag, op een slakkengangetje, steeds een tikkeltje verliefder lijken te worden. Het is alleen zo allemachtig saai aan het worden. Lieve Ro en Ast, kunnen jullie niet een heel klein beetje ruzie veinzen? Gewoon een kleine fitty om ons te plezieren?

Nee zonder gein, het is hartstikke leuk voor het jullie en we hebben goede hoop dat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. Rowan, misschien is het voor de zekerheid wel verstandig om even met Astleigh langs de dokter te gaan. Hij heeft de kijker voor de camera in vertrouwen verteld dat hij nog geen concrete vlinders heeft, maar wel rupsen voelt zitten. Ik weet niet wat hij allemaal gegeten heeft, maar het zou wellicht iets kunnen zijn wat enkel met een fikse wormenkuur op te lossen is. 

Het stuiter team

Over naar de twee leukste stuiterballen van Nederland, Sonny en Dylan. O wat was Sonny toch relaxed. Hoewel hij met grote overtuiging ontkende dat hij zenuwachtig was en dat zelf ook heilig geloofde, had zijn steun en toeverlaat Milou feilloos door dat haar maatje behoorlijk gespannen was. Gelukkig wist Milou voor de nodige afleiding in de trouwauto te zorgen met een zeer aanstekelijke sing a long medley. King Elvis moest na een paar zinnen het veld ruimen voor ‘zwemmuh in Bacardi Lemuh’ van Mart Kramer. Wat zal hun chauffeur een lol hebben gehad.

Op hetzelfde moment, maar op een andere weg, reed de trouwauto met Dylan en zijn vader. Pa Rienk had zijn lolbroek aan gedaan en plaagde Dylan door te vragen of hij ‘zijn koffer al had gepakt’. De knappe krullenbol schoot gelijk in de stress. Dylan: ‘hou op! Het is net wat Rutte zegt, met nog geen 50% aan informatie moet je 100% aan koffer inpakken. Ik kan al niet eten als ik wèl weet waar ik naartoe ga’, kermde de bruidegom zenuwachtig. Paps klopte gemoedelijk op zijn been en suste: ‘rustig, rustig, het komt allemaal goed jongen.’

Mama's 

Beide bruidegommen kregen op de trouwlocatie de kans om hun schoonmoeder alvast stiekem een kort momentje te ontmoeten. Wat was dat heerlijk om te zien. Geen schoonloeders maar twee schoonmoeders, die de aanstaande van hun zoon met open armen ontvangen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de warmte en liefde aan de andere kant van de beeldbuis voelbaar was. Een van de moeders had zelfs een big shopper met gesmeerde broodjes mee. Wat wil je nog meer!

Het bloemen team

Het begon met een prachtig bruidsboeket, maar naarmate de dagen vorderen lijkt een rouwboeket meer op zijn plaats. Er is verdriet, pijn en teleurstelling bij Arjan en Maurice. Het door de experts bedachte sprookje is al voor de eerste alinea gesneuveld. Het kan zijn dat ik door het doemscenario van de laatste aflevering wat te voorbarig ben in mijn conclusie, maar ik zie dit echt niet meer goed komen. Wat denken jullie ervan? Is er nog hoop voor dit koppel?

Ondanks dat hun huwelijksbootje 10x  sneller zinkt dan de ‘Titanic’, toverden de heren nog wel een lach elkaars gezicht. Het was een uitspraak van Arjan die effect had op de lachspieren. Ik neem jullie nog heel even mee terug naar dat moment, want ook de leuke momenten verdienen het om herinnerd te worden.

Maurice: ‘Jij hebt niet geslapen? Je zei net tegen die man (ober) dat je wel had geslapen?’

Arjan: ‘Nee, soms moet je een beetje liegen.’

Maurice verbaasd: ‘Hoezo?’

Arjan: ‘Nou ja, als je in een hotel ligt en niet slaapt, dan is dat geen goede reclame!’

Het jungle team

Het was een warrumme dag, maar er waren wel wat wollukjus, dus ging ze lekkur  naar de marrukt. Onze Amsterdamse ‘Bob & Annie de Rooij’ hadden er zin in. Echter na een paar uur lekkur sonnebrilletjus passuh, had de crew het wel gezien. Tijd om in te grijpen. Dat de mensen van de productie humor hebben, bleek wel uit de opdracht die zij voor Astrid en Sander hadden bedacht.

Het stel moest verplicht yoga doen. Mooie rots, kabbelende zee op de achtergrond en een heuse professionele yoga instructrice. Astrid geeft aan dat ze wel van spiri-tali-teit houdt, dus dat beloofd wat. Eerlijk is eerlijk, het was best een prestatie. Laten we in het midden houden in welke classificatie de prestatie viel. Zelfs toeristen deden spontaan mee met het beweegprogramma. Die kregen bijna een driedubbele linksgedraaide wervelfractuur in de bovenste nekwervels van het omkijken naar het echtpaar. Als alle gewonden zijn afgevoerd concludeert Astrid droog ‘nou weet ik wel weer waarom ik niet meer naar yoga ging’.

Weledele dames en heren

Graag nog heel eventjes jullie speciale aandacht voor de bijzondere daad van één man. Het doet me intens veel verdriet om zijn daad bijzonder te noemen, want eigenlijk is het iets wat heel normaal zou moeten zijn. De vader van Dylan begeleidde zijn zoon naar het altaar. ‘Iets wat niet veel vaders zouden doen’ merkte Dylan al op. Laat deze man een voorbeeld zijn van hoe je als ouder met je volwassen kind om kan gaan. Met onvoorwaardelijke liefde en respect, wat voor geaardheid een kind ook heeft. Dat is toch niet zoveel gevraagd?

Heb jij ook een mening over Married At First Sight 2022 en durf je die met ons te delen? Word dan lid van onze Facebook-groep en praat mee!