NPO wilde niet verder met TV Show van Ivo Niehe
Bron: AVROTROS

NPO wilde niet verder met TV Show van Ivo Niehe

Geschreven door Pieter Jongsma

De NPO wilde niet meer verder met de TV Show met Ivo Niehe en trok de stekker eruit. Dat heeft AVROTROS-directeur Eric van Stade laten weten aan Veronica Superguide. In januari was plotseling de laatste TV Show te zien. Na veertig jaar kwam er een einde aan het programma en het was niet de keus van AVROTROS of Ivo om ermee te stoppen.

De omroep gaat nu aan de slag om een nieuw programma te bedenken voor Ivo. "We praten volop met zijn vaste producent over de ontwikkeling van iets nieuws. Dat moet een programma worden dat bij Ivo past, uiteraard: toegankelijk, begrijpelijk en met een snufje cultuur", vertelt Eric. "Wat zeg ik: een stevige dosis cultuur. Of het zeker is dat er een nieuw programma komt? Niets is zeker, maar ik heb er alle vertrouwen in."

Begin januari was de laatste aflevering van de TV Show te zien. In de laatste uitzending van André van Duin te gast. Hij was een veel geziene gast in het programma. Daarnaast blikt Ivo terug op de gesprekken die hij voerde met onder andere Tina Turner en Oprah Winfrey.