Oud-deelnemers Big Brother willen All Stars-seizoen
Bron: RTL / Ingo Calí

Oud-deelnemers Big Brother willen All Stars-seizoen

Geschreven door Redactie

Als het aan enkele oud-deelnemers van het realityprogramma Big Brother ligt, komt er volgend jaar een All Stars-editie van de moeder der realityshows. Kitty, die dit seizoen als tweede het huis moest verlaten, opperde in de podcast We Are Watching You het idee voor een All Stars-seizoen van Big Brother.

Wanneer Kitty in We Are Watching You wordt gevraagd of zij verwacht dat er in 2023 een nieuw seizoen van Big Brother komt, komt Kitty met een ander idee. “Weet je wat ik hoop? Dat er een Big Brother All Stars komt. En dat er een selectie wordt gemaakt. Niet alleen van de afgelopen twee seizoenen, maar ook van eerder. En dan een beetje de spraakmakende figureren bij elkaar zetten”, aldus Kitty.

Kitty ziet voor de All Stars-editie graag zichzelf terugkeren in het Big Brother-huis, maar ook Jill, Mike, Julie en Michel van vorig jaar en Ruud (1999) en Kelly (2001). “Van dit jaar zou ik er Salar bij willen hebben en ook Nouchine. En dan misschien op een hele andere locatie, op een tropisch eiland”, zegt Kitty.

Jill, de winnares van 2021, en haar oud-huisgenoot Michel zien een speciaal seizoen met oud-deelnemers in ieder geval zitten. “Ik zeg daar zeker geen ‘nee’ tegen, want ik heb daar echt een hele mooie tijd gehad. Ik zou dat zeker opnieuw willen doen”, zegt Michel in de nieuwste aflevering van de podcast We Are Watching You. “100 procent, zeker!”, antwoord Jill op de vraag of zij mee zou willen doen.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!