Zó gaat het nu met Arjan & Maurice uit Married At First Sight
Bron: RTL / Nander de Wijk

Zó gaat het nu met Arjan & Maurice uit Married At First Sight

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Arjan & Maurice? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Arjan en Maurice zijn het derde stel dat in het zevende seizoen trouwt, maar lang duurt hun huwelijk niet. De experts regelen drie nieuwe mannen voor Maurice en met Dennis klikt het gelijk. In de laatste aflevering zijn de twee nog samen, maar na de uitzending laten Maurice & Dennis weten toch uit elkaar te zijn.

Maurice is nog niet klaar voor een nieuwe man. Het lukt Maurice niet om de leuke tijd met Dennis achter zich te laten. “Het is een heel ander gevoel dan ik bij Arjan had. Bij Dennis zat er echt een stuk gevoel bij. Ik heb op een roze wolk gezeten en gebaald dat het niet werkte”, zegt hij eind mei tegen RTL Boulevard.

Het roer om

Ook Maurice’ ex-man Arjan dacht het geluk in de liefde te hebben gevonden. Na Married At First Sight kreeg Arjan weer contact met een oude vriend. De vonk sloeg over, maar de relatie moest noodgedwongen verbroken worden omdat de man in een land woont waar homoseksualiteit verboden is.

Hoewel Arjan vroegtijdig uit Married At First Sight stapte, zou het zomaar kunnen dat we hem binnenkort weer in het programma zien. Niet als deelnemer, maar als BABS. Arjan jaagt namelijk momenteel zijn droom na om trouwambtenaar te worden. Er is volgens Arjan niets mooier dan mensen trouwen.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!