RTL start met opnames nieuw seizoen Married At First Sight
Bron: RTL / Andy Tan

RTL start met opnames nieuw seizoen Married At First Sight

Geschreven door Pieter Jongsma

De opnames voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight zijn deze week begonnen. Dat schrijft presentator Carlo Boszhard op zijn Instagram. Eerder werd al duidelijk dat een nieuw seizoen zou komen.

RTL zocht kandidaten voor het achtste seizoen. Het is niet duidelijk wanner het nieuwe seizoen te zien is. Een team van experts koppelt een deel van de kandidaten, die elkaar pas ontmoeten op hun eigen bruiloft. Married At First Sight trekt al seizoenen lang veel kijkers, maar op liefdesgebied is het programma minder succesvol. De meeste deelnemers zijn alweer gescheiden.

Op Videoland is een speciale versie van het programma te zien. In het programma Married At First Sight - Match or Mistake worden de singles ook gekoppelt door experts. Alleen is dit seizoen gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt en de koppels tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!