Deelnemer vertrekt vrijwillig uit Een Jaar Van Je Leven
Bron: Showbizznetwork.nl / Daniël Schalk

Deelnemer vertrekt vrijwillig uit Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

Een deelnemer van de realityshow Een Jaar Van Je Leven heeft besloten om vrijwillig de loods te verlaten. Het gaat om de 27-jarige Wesley uit Haarlem. Maandag vroeg Wesley zijn 24 uur aan, wat inhoudt dat hij één dag de tijd krijgt om na te denken over zijn keuze om te vertrekken. Vandaag besloot hij te gaan.

De deelnemers zitten vandaag precies één week in de loods op een afgelegen plek in Nederland. Vorige week, op dinsdag 30 augustus, begon het avontuur voor de 40 deelnemers. Wesley speelde al een paar dagen met de gedachte om naar huis te gaan, omdat hij zijn vriendin en zijn dagelijkse bezigheden mist.

Vandaag rond 11:30 uur vertelde Wesley de groep dat hij naar huis gaat. “Ik zit niet zo lekker in mijn vel. Ik voel mij hier niet op mijn gemak”, vertelde hij geëmotioneerd. Daarna werd hij geknuffeld door verschillende huisgenoten, die ook in tranen waren. Vanavond om 19:15 uur zal Wesley de loods verlaten.

Wesley is de eerste deelnemer die vrijwillig zijn koffer pakt. Er zijn nu nog 37 deelnemers over. De eerste afvaller was Manuela, zij viel bij het eerste spel gelijk af. Gisteren moest de tweede deelnemer vertrekken, nadat Quincy de eliminatieopdracht had gewonnen en zelf mocht besluiten wie direct moest gaan.

Veertig deelnemers stonden op 30 augustus 2022 aan de start van Een Jaar Van Je Leven. Door middel van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner. Degene die als laatste over is wint de prijzenpot van maximaal één miljoen euro. Via Videoland kan er 24/7 naar de deelnemers worden gekeken.

Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!