Dít is de tweede afvaller van Een Jaar Van Je Leven
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Dít is de tweede afvaller van Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

De tweede kandidaat heeft Een Jaar Van Je Leven moeten verlaten. De deelnemers moesten allemaal één iemand nomineren voor de eliminatieopdracht. Quincy kreeg 23 stemmen en moest de opdracht uitvoeren. Hij deed dit succesvol en besloot dat Johan moest vertrekken. Er zijn nu nog 38 deelnemers over.

Op Quincy na kregen alle deelnemers een bord met een getal erop, aan de andere kant van het bord stond hun naam, woonplaats en leeftijd. Quincy kreeg 120 minuten om de combinaties uit zijn hoofd te leren. Daarna moest Quincy bij tien getallen de bijbehorende naam, woonplaats en leeftijd opnoemen.

Veertig deelnemers stonden op 30 augustus 2022 aan de start van Een Jaar Van Je Leven. Door middel van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner. Degene die als laatste over is wint de prijzenpot van maximaal één miljoen euro. Via Videoland kan er 24/7 naar de deelnemers worden gekeken.

Een Jaar Van Je Leven is iedere werkdag om 18:20 uur te zien op SBS6. Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!