Married At First Sight - Match or Mistake: Wil de échte stalker zich bekend maken?
Bron: RTL / ITV

Married At First Sight - Match or Mistake: Wil de échte stalker zich bekend maken?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Na de ceremonie is er tijd voor quality time voor de koppels en dan met elkaar. Jesse en Roxy gaan lekker samen sporten buiten en Roxy mag helemaal los op de six-pack van Jesse.

De 3e persoon is een stoorzender voor Yvette

Matchmakers Marianne en Steven gaan het gesprek aan met Yvette en Mark. Yvette kijkt zó enorm niet happy. Mark zegt dat het prima met hem gaat maar Yvette worstelt met de 3e persoon. Daar is ze weer. Het “Evelienofobietje”.

Het is een heel eigen leven gaan leiden binnen de groep. En Mark is drukker met het zich constant moeten verantwoorden binnen de groep, dan dat hij bezig is met Yvette. Yvette blijft moeite houden met het feit dat Mark haar niet ziet en drukker is met iedereen om hem heen om het telkens uit te leggen. Waar staat Yvette Mark?

Ze zoeken een connectie door elkaar een paar minuten lang onafgebroken aan te kijken. Ik word daar altijd wat lacherig van en Mark ook. Yvette voelt wel langzaam aan een connectie komen. Zoooooo dat gaat snél!!!! Mark kreeg flashbacks van het huwelijk en dat is mooi! Wie weet wat er gaat gebeuren. 

Wie heeft hier de soepelste heupen?

Brian en Evelien gaan ondertussen Salsa dansen en al gauw blijkt dat Evelien de moves heeft en Brian niet. Zijn voetjes bewegen wel schattig, maar dansen kan hij ábsoluut niet! Evelien is een béétje teleurgesteld omdat hij heeft doen voorkomen dat hij kan dansen. Niet dus! Ja Evelien, soms doen mensen zich anders voor dan ze in werkelijkheid zijn. Het eindigt wel in een soort van knuffel. De eerste volgens mij in het héle experiment! Zal het ook de laatste zijn?

Zuipen, feesten, kruis-hangen en strelen

Er is weer een feestje in de lobby want Jesse is jarig. Dat feestje laat een behoorlijke kater achter en niet alleen een kater want er is het een en ander gebeurd waar écht nog wel over nagepraat gaat worden tijdens het volgende groep-etentje.

Na twee keer een blauwtje te hebben gelopen, lijkt het erop dat Feyyaz tijdens het feestje groen licht heeft gekregen van Roxy. De kop van Deveny spreekt boekdelen als ze zich optut voor het etentje. Feyyaz is stout geweest! Daarover later meer.

Waarom heb jij geen string aan Anita?

Alwin en Anita krijgen een sexy opdracht. Anita moet met haar handen boven haar hoofd in bed gaan liggen en Alwin moet haar verwennen. Ze vindt het maar lastig om die handen boven haar hoofd te houden, maar dat chocolaatje krijgt hij uiteindelijk in haar mond.

Maar dan......dan moet Alwin zónder gebruik te maken van zijn handen het slipje uittrekken van Anita. Kennelijk heeft Alwin het gedeelte “zonder je handen te gebruiken” niet goed gelezen. Hij graait met 2 handen onder het dekbed naar het slipje van Anita, maar komt al snel tot de ontdekking dat ze wél zíjn joggingbroek aan heeft maar géén string draagt daaronder.

Dan zijn we klaar zegt Alwin. Huh?? Wat doe je nou Alwin? Stop je nou gewoon? Hoeveel kansen heb je nodig? Anita ligt wel heel sexy tussen de benen van Alwin, maar daar blijft het dan ook bij. Het is maar goed dat het Deveny niet is die daar ligt, want die houdt niet van geprik in haar rug.

Het volgende etentje belooft weer een spektakel te worden

Terwijl de prinses zich vol smeert met 5 lagen plamuur, kan er geen vriendelijk woord af en Feyyaz snapt er niets van. Nou dát wil Deveny gráág uitleggen, maar daar wacht ze natuurlijk mee tot iedereen er is, want dat geeft pas écht spektakel.

Waar heeft Evelien de nacht doorgebracht?

Ook Yvette heeft een vieze nasmaak in haar mond van het feestje van afgelopen nacht. Tijdens het optutten vertelt ze, dat Mark tijdens het feest even naar zijn kamer ging en dat Evelien achter hem aan is gerend. Nee niet gelópen maar echt gerend. En daarna heeft niemand die twee nog gezien.

Ik vermoed zo dat we hier tijdens het gezellige samenzijn ook nog wel het een en ander over gaan horen. Het zit Yvette hoog. Wie is Evelien eigenijk? En wat is haar intentie? Ik krijg ineens een héél ander beeld van mutserige Evelien!

Ik zit ondertussen naar Yvette d’r prachtige krullen te kijken terwijl ze voor de spiegel staat en zie een wit “matje” op haar hoofd. Het zullen niet haar grijze haren zijn die doorkomen denk ik. Daarvoor is ze veel te verzorgd. Maar wat is het dan...een haarstukje? Ik hoop dat ze het goed wegwerkt tijdens het diners want het ziet er wat vreemd uit. Als het iets anders is dan hoor ik het graag en neem ik mijn woorden terug.

Alle shit komt op tafel en Laury en Toy zijn er voor het eerst bij

De stellen komen aan en het duurt niet héél erg lang voordat de bom barst. Yvette is gespannen en zegt dat ze zich niet fijn voelt.

Feyyaz en Deveny komen met een afstand van 5 meter van elkaar binnen en Deveny zet meteen de toon. Ze pakt iets te drinken voor zichzelf. Gewoon lekker selfish, want dat is hoe mensen zij in dit experiment. Selfish. Ze is op oorlogspad! En dat gekleed in meer BH dan jurk!

Feyyaz ligt met zijn hoofd in het verkeerde kruis

Op het feest van Jesse heeft Feyyaz kennelijk met zijn hoofd ergens gelegen waar hij niet hóórt te liggen. Namelijk in het kruis van Roxy! En Roxy heeft hem gestreeld en geaaid en verwend. 

Feyyaz geeft aan dat het “kruisliggen” gewoon vriendschappelijk was en dat hij dat met meer vriendinnen doet. Ben ik even blij dat ik niet tot zijn vriendengroep behoor! 

Deveny is gekwetst en noemt hem een leugenaar. Feyyaz probeert er nog tussen te komen, maar hey f*ckb*y, it’s Deveny who’s talking, and she loves it! Oh ja...ze spreekt ook nog een woordje Spaans “Fantástico”  en ze klapt erbij in haar handen. Nog even en ze danst ook nog de Flamenco. 

Kendall is weg, Anita WILT je niet dus “on to the next” Feyyaz. Ik ben benieuwd of Roxy Feyyaz wel wil en waar dit naartoe gaat.

En toen kwam Roxy niets vermoedend binnen

Jesse en Roxy komen binnen en niets vermoedend knuffelt Roxy de diva. Althans dat probeert ze. Maar Deveny’s ogen spuwen vuur en ze houdt overdreven haar wijnglas tussen haar en Roxy in. Die laatste heeft niets door en gaat voor de knuffel maar krijgt een “luchtkus” en een “I’m good” 

En ze gáát maar door in het gemaakte Engelse taaltje. Ze is er klaar mee (Ik zal het in het Nederlands vertalen voor jullie) Ja met Feyyaz is ze klaar!

Feyyaz vraagt het maar direct aan Roxy of er iets tussen hen is, waarop Roxy wat dom vraag: “Hoezó? Dénkt gij da dan?” Neeeeee Roxy iemand anders denkt dit. Maar Roxy ziet het probleem niet zo.

Ja ze hadden wat gedronken, maar strelen en aaien? Serieus? Nee dit was een stevige schoudermassage want het was heus geen pretje hoor wat Feyyaz met haar deed. Voor Haar was het niets bijzonders. Hij is alleen een maatje en meer dan dat is ie niet. Ze zijn tenslotte beiden Brabo’s.

Deveny vindt dat er gestreeld is en legt even uit met wat praktijkgerichte handelingen wat de definitie van strelen is. Ze is gekwetst en vindt dat er niet respectvol met haar is omgegaan. Maar lieve hemel meisje wat gooi je er allemaal uit? Hoe respectvol ben je zélf?

Is Evelien wel ziek of speelt er meer?

Tijdens het diner is Evelien niet aanwezig want ze is “ziek”. Alleen Brian weet daar niets van en staat raar te kijken dat ze nog in haar nest ligt. Ja hoofdpijn enzo en wat overgegeven. Brian vraagt of dat het énige is wat er speelt? Hij er gelooft er geen fluit van.

Nou hij heeft in ieder geval honger en gaat wél naar het diner. Succes met je ellende Evelien! Ze vraagt zich wél af wat hij tegen de groep gaat zeggen. Nou dáár komen we snel achter!

Hey Brian, waarom ben je alleen?

Nou omdat Evelien "ziek" is, maar hij heeft er zo zijn twijfels over. Haar reactie toen hij vroeg of er nog meer speelde, deed alle alarmbellen afgaan. Hij kent Evelien ondertussen redelijk en weet wanneer ze liegt. Brian gaat er super relaxed mee om. Dat is voor Yvette wel even anders.

Zij is écht gekwetst. Maar wát is er nou die avond gebeurd tussen Mark en Evelien. Die laatste is als een schoothondje achter Mark aangerend toen hij naar z’n kamer ging vertelt Brian. Evelien heeft kennelijk de hele avond de ogen niet van Mark afgehouden. En toen ze achter hem aan rende heeft ze zich nog even omgedraaid naar Brian en haar vinger op haar mond gelegd en “Ssstttttt” gezegd.

Mark staat ondertussen stil in een hoekje. Is dat de reden dát hij naar zijn kamer ging? Omdat hij de druk van Evelien voelde? Of wilde hij juist van haar opdringerige gedrag af. We gaan het vast zo horen want ik kan me nauwelijks voorstellen dat Mark hier niets over gaat zeggen.

Yvette wil uitleg over de soap van Mark en Evelien

Yvette is er klaar mee en Brian zo onderhand ook! Mark wordt emotioneel, voelt zich machteloos en zegt “Als jullie tóch al alles al voor me invullen, vraag me er dan niet bij om uitleg te geven”. Mark heeft niets te verbergen zegt hij. Hij heeft het gisterenavond al tegen iedereen verteld. Ja tegen iedereen, behalve tegen Yvette.

Mark zegt het voor de honderdste keer nu. ER IS NIX tussen hem en Evelien!!!! Yvette is er klaar me dat ze wordt meegezogen in hun verhaal en ook Brian wil nú precies weten wat er is gebeurd nadat Evelien achter Mark aan rende.

En dan barst voor Mark écht de bom. Hij pakt z’n telefoon en laat de WhatsApp-gesprekken tussen hem en Evelien aan iedereen lezen. Mark zegt dat hij naar bed is gegaan en alleen maar gezeik aan z’n fiets heeft hangen door Evelien. Kom maar op met die telefoon Mark.

Sneaky Evelien is twisted en een stalker

Brian leest de whats appjes tussen Mark en Evelien en uiteraard staat Deveny er met haar neus bovenop en ze heeft de telefoon van Mark in no time te pakken.

Evelien is degene die Márk lastig valt en zíj zoekt steeds het contact met Mark weer op. Hij probeert juist om van haar áf te komen. Ja ik snap wel waarom Evelien “ziek” is. Mark is duidelijk en zegt ook dat ZIJ hém constant opzoekt. De appjes maken duidelijk hoe het écht in elkaar zit.

Brian weet niet wat hij hoort. Hij wordt er gewoon misselijk van en dan het idee dat hij bij haar in béd heeft geslapen! Het is gewoon té sneu dat Mark zich cónstant moet verdedigen over iets wat sneaky Evelien elke keer uitlokt. Ook ben ik benieuwd waar Brian dan aankomende nacht gaat slapen.

Mark heeft volgens de app duidelijk aangegeven “Ik wil dit niet dus laat me met rust”. Deveny is maar wát druk om alle berichtgevingen in de telefoon van Mark goed uit te leggen en Brian bevestigd dat luidkeels.

Bijna iedereen heeft alle appjes gelezen, behalve Yvette en die voelt zich heel terecht (vind ik) voor lul staan. Mark heeft gewoon geen ruggengraat. Hij betuigt wéér zijn spijt aan Yvette maar ze steunt hem niet. Ik heb best wel met Mark te doen, maar ook met Yvette alhoewel die volgens mij wel een sterk karakter heeft!

Feyyaz solliciteert naar een toekomst met Anita

Feyyaz pakt zijn kans tijdens het “mark-drama” en zoekt Anita op. Hij zegt in een wat vreemde bewoording dat hij Anita erg leuk vindt. En hij zegt dat het hopelijk voor haar duidelijk is wát hij haar allemaal wel niet te bieden heeft. Dat als ze een échte man wil, dat ze dan bij hém moet zijn want volgens Feyyaz wil ze Alwin helemaal niet. Werkelijk waar Feyyaz, je bent te sneu voor woorden.

Anita vertelt hem in duidelijk Nederlands dat ze met Alwin het experiment verlaat en anders alleen, maar zeker niet met Feyyaz. Alwin is haar man dus kláar! Wanneer gaat Feyyaz dat begrijpen? Ik zou zeggen Feyyaz, enkele reis richting het kruis van Roxy alhoewel ik bang ben dat je ook dán terug moet lopen!

Dan komen Laury en Toychyro binnen en wordt de sfeer weer een beetje positief gelukkig.

De tafel is gedekt en de vraag is wat er op het menu staat

De “tingelingelingeling-jullie-kunnen-aan-tafel-mevrouw”  komt de sfeer redden en het gezelschap gaat zitten. Voor Laury en Toy het eerste diner met z’n allen.

Feyyaz is akelig stil tijdens het diner. Hij heeft wéér een blauwtje gelopen bij Anita. Deveny heeft hem flink te kákken gezet en dat past allemaal hélemaal niet bij dit alfa mannetje.

Brian en Lau willen weten hoe het met iedereen is en Brian zegt blij te zijn dat hij alléén aan tafel zit. Evelien heeft zich de hele tijd anders voor gedaan dan ze is en hem gewoon voorgelogen en dat is meer dan respectloos. Hij vindt dat ze geen energie meer waard is, dus dat stopt hij er ook niet meer in.

Yvette zegt dat ze het knap vindt hoe Brian ermee omgaat dat hij zo in z’n rug gestoken is en dat zij er meer moeite mee heeft. Je ziet Mark verschieten en in z’n schulp kruipen. Kom op Yvette, je hebt dan wel een vent zonder ballen maar hij kan er écht niets aan doen....toch????

Deveny probeert ook nog een soort van iets te zeggen een soort van, maar wat ze bedoelt dat begrijp ik een soort van niet zo goed. Maar laten we vooral proosten op de vriendschap, want de liefde is ver te zoeken.

In de volgende aflevering moet Evelien met de billen bloot, zien we de koppels bij elkaar, in hun eigen wereld, maken ze kennis met familie en gaat Feyyaz vreselijk over de tong bij Deveny en Kir Kir komt weer in beeld! Ik kan niet wachten!

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!