Vera Siemons en Justin Verkijk presenteren programma over ADE
Bron: NTR

Vera Siemons en Justin Verkijk presenteren programma over ADE

Geschreven door Pieter Jongsma

Vera Siemons en Justin Verkijk presenteren dit weekend een programma over het Amsterdam Dance Event. In het programma geven ze antwoorden op verschillende vragen en spreken ze met artiesten. Vanuit het Volkshotel in Amsterdam maakt de NTR, voor het allereerst op NPO 3, een dynamische uitzending over 's werelds grootste event op het gebied van elektronische muziek.

Vera: “Ik word ieder jaar weer enorm enthousiast van al het nieuwe talent dat je op de dansvloer kunt ontdekken tijdens ADE. Maak in onze uitzending bijvoorbeeld kennis met de Rotterdamse dj Nelly, voor wie de donkere clubs als een tweede thuis zijn”. Vera spreekt vanuit de studio met de meest opvallende nachtdieren van het festival, zoals met Ramon de Lima, nachtburgermeester van Amsterdam en Detroit legende dj Bone.

In het programma maakt Justin zijn debuut als presentator voor de NTR: “Ik vind het een eer dat ik verslag mag doen van dit mooie evenement. Voor mij zijn deze dagen altijd weer een bevestiging dat ‘onze scene’ veel meer is dan ‘boem boem boem’ muziek en een feestje: het is een échte industrie.”

Amsterdam Dance Event 2022: Children of the Night, zaterdag 22 oktober om 21.55 uur op NPO3.