Deze week in GTST: Nola heeft last van angstaanvallen
Bron: RTL

Deze week in GTST: Nola heeft last van angstaanvallen

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Nola denkt nog vaak terug aan de overval bij Chanel. Ze heeft er nachtmerries over en heeft last van angstaanvallen. Als ze met haar moeder Nina heeft geshopt komen ze een blaffende hond tegen. Nola reageert hier heel angstig op, omdat er bij de overval ook honden aanwezig waren. Nina wil geen therapie voor Nola en volgt het advies van Luuk op. Maar welk advies?

Laura probeert Linda om te praten, want Linda ziet Mathilde als gevaar en wil van haar af. Als Linda naar Ludo en Janine gaat, is Janine er niet. Maar Stefano wel. Dus drinken ze samen een borrel en gaan ze daarna naar de Comedynight in BOKS, waar Luuk en Mathilde ook zijn. Stefano vindt Mathilde een mooie vrouw. Hoe zal dit verder gaan?

Te veel

Het oppassen wordt Demi te veel, want ze heeft weinig tijd om haar huiswerk af te kunnen maken. Dit laat ze niet merken aan haar familie. Terwijl ze aan het oppassen is vindt er een vervelend voorval plaats. Wat zal dat zijn?

Walid ( de neef van Marwan) bekijkt de Buurtsuper kritisch. Hier schrikt Marwan van. Als Walid de Buurtsuper een beetje anders heeft ingedeeld en de foto van de overleden moeder van Marwan ook verplaatst is gaat het mis. Na wat onaardige woorden van Walid raken de twee in gevecht. Hoe loopt dit af?

Liefhebbend gesprek

Shanti ziet Jasmijn in haar droom. Als ze wakker is heeft ze met Rik een liefhebbend gesprek over hun dochtertje. Ze fantaseren over wat ze voor karakter zou hebben en hoe ze eruit zou zijn. Na het gesprek heeft ze zin om met Rik een stukje te gaan wandelen.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!