GTST-blog: Wat houdt Nola achter voor haar ouders?
Bron: RTL/Jasper Suyk

GTST-blog: Wat houdt Nola achter voor haar ouders?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Nola heeft een vaag verhaal over vier jongens die een milkshake over haar hoofd hebben gegooid en haar spullen hebben gestolen. Ze doet moeilijk over eventuele bewakingscamera’s dus Nina weet zeker dat ze iets achterhoudt. Door de tracker in haar tas, weet Bing waar haar spullen nu zijn. Nina probeert meer van Nola te weten te komen.

Als Bing thuiskomt, ziet hij dat Nola niet naar school is. Ze was bang om naar school te gaan, maar Bing is het er helemaal niet mee eens. Hij besluit de spullen zelf op te gaan halen. Hij komt bij het huis waar de spullen zouden moeten zijn en ziet daar haar vriendin Chanel. Nina en Bing praten weer met Nola, waarbij hij bekent een tracker in haar tas te hebben gestopt. Nola rent kwaad weg. Ze gaat naar Janine.

Nina en Bing besluiten dat er toch aangifte gedaan moet worden. Als Janine met Nina bij Boks komt, zegt ze dat Nina niet alles moet willen weten. Dat wilde zij bij Nina ook niet. Thuis bekent Nola dat Chanel niet de dader was. Deze belt bij Nina aan en zegt met Nola naar haar paard te willen gaan. Ze is erg brutaal tegen Nina. Als Nina en Bing met de kinderen aan tafel zitten, wordt er aangebeld. De vader van Chanel staat voor de deur en is woest over het feit dat ze zijn dochter beschuldigen van diefstal.

Golfafspraak

Ludo is aan het werk met Daan als Stefano komt vragen hoe het met hun golfafspraak gaat. Ludo zegt deze af tot woede van Stefano. Stefano zit met Cato bij de Koning als ook Daan er met zijn date Annemarie komt. Deze laatste besluit naar huis te gaan als hij Stefano ziet. Annemarie vindt het maar niks dat hij niet zelfstandig woont, als ze bij hem thuis is. Als Daan later met Cato over zijn date spreekt, luistert Stefano hem af.

Daan laat Cato weten dat hij Annemarie een tweede date waard vindt. Stefano heeft een plannetje. Hij zoekt op internet naar de date van Daan. Het vijfjarig bestaan van Veilinghuis Sanders wordt gevierd met belangrijke klanten. Ludo stelt de tweekoppige directie, Stefano Sanders en Daan Stern, voor aan de aanwezigen. Stefano neemt contact op met de date van Daan. Zij komt. Deze probeert haar te verleiden en Daan betrapt de twee tijdens een omhelzing.

Hij zorgt dat Ludo een belangrijke klant een rondleiding geeft, waarbij Stefano en Annemarie betrapt worden bij een vrijpartij. Ludo heeft zijn bedenkingen over de positie van Stefano. Dit kost Ludo de klant, maar Daan weet de man over te halen toch zaken met hen te doen. De verhouding tussen Stefano en Daan verslechtert.

Pindakaas

Als Laura en Henk thuis tv kijken, komt ook Linda thuis. Zij voegt zich bij de twee tot ergernis van Henk. Als ze dan ook nog eens zijn pindakaas heeft opgegeten is hij helemaal woest. Laura wil teruggaan naar haar eigen huis. Linda krijgt een email van Anton dat zij de hypotheek van € 1500 maar moet overnemen bij scheiding. Linda geeft Laura en Henk twee weken om uit het huis weg te gaan.

Laura kan haar spullen mee naar huis nemen en Henk ‘hoeft alleen maar zijn kleren mee terug naar de flat te nemen’ volgens haar. Een teleurgestelde Henk gaat naar de buurtsuper, waar Marwan hem adviseert iets leuks nieuws voor hem en Laura te zoeken. Daarop probeert Henk haar over te halen met de folder van een appartement.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!