Kijkers GTST woedend over nieuwe verhaallijn
Bron: RTL

Kijkers GTST woedend over nieuwe verhaallijn

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden zijn niet te spreken over de nieuwe verhaallijn die de serie heeft. De serie komt met een verhaal over de angstcultuur binnen het bedrijf van Ludo Sanders. Janine besluit daarop een opmerkelijk move te doen. De nieuwe koers van de serie valt niet bij iedereen in de smaak. Dat blijkt uit verschillende reacties op social media.

"Ik vind deze verhaallijn niet echt leuk, beetje overdreven", schrijft kijker Chantal in de GTST-groep op Facebook. "Echt de belachelijkste verhaallijn. Ik vind GTST hierdoor helemaal niet leuk meer. Het staat Nina echt niet. En het verpest heel het karakter van familie Sanders. De gene die dit bedacht heeft maakt GTST kapot", vult Shandely aan op Facebook.

Fans van de serie reageren massaal op de verhaallijn van de serie. "De verhaallijn wordt steeds vervelender", valt online te lezen. "Dit is geen GTST zoals het is geweest. Ik vind het helemaal niet leuk meer", schrijft Dini. Ook Miranda is het eens dat het anders moet in de serie. "Wat een nare verhaallijn. Ver weg van de realiteit, terwijl zo vaak de realistische gebeurtenissen wel in een verhaallijn toegepast worden."

Op Twitter levert de nieuwe verhaallijn ook gemengde reacties op. "Asjeblieft zeg! Kan die verhaallijn van een jaloerse broer en dochter stoppen", schrijft kijker Lieve bijvoorbeeld. GTST-fan Peter is ook niet helemaal tevreden met het verhaal. "Zullen we maar snel stoppen met die Ludo-verhaallijn? Begint zo langzamerhand wel heel erg uitgemolken te lijken. Wat verschrikkelijk irritant."

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!