Tobias vindt Big Brother 2023 heel ander spel: ‘Bij ons meer saamhorigheid’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Tobias vindt Big Brother 2023 heel ander spel: ‘Bij ons meer saamhorigheid’

Geschreven door Daniël Schalk

Het huidige seizoen van Big Brother vindt oud-deelnemer Tobias niet te vergelijken met de 2022-editie waaraan hij meedeed. Hij noemt de 2023-editie van de moeder der realityprogramma’s ‘een heel ander spel.’ Deze uitspraak doet de Haagse Tobias in de Big Brother-podcast We Are Watching You.

De bewoners moeten dit jaar alleen spelen. Ze worden uitgedaagd om ingrijpende keuzes te maken die gevolgen hebben voor zichzelf en voor hun huisgenoten. “Ik ben blij dat het bij ons anders ging. Ik kan wel waarderen hoe het nu gaat, maar het is een heel ander spel. De benadering is anders”, zegt Tobias.

Tobias bewondert de manier waarop Jason het spel speelt. “Als ik in zijn schoenen had gestaan, dan had ik het op een vergelijkbare manier willen spelen. Dat neemt niet weg dat ik het hartstikke fijn vond dat er bij ons meer saamhorigheid was en dat het meer om de groep draaide dan om het individu”, zegt hij.

In het huis had Tobias het vooral gezellig met runner-up Grace. Er leek iets moois tussen de twee op te bloeien, maar van een relatie kwam het (nog) niet. “Tuurlijk hebben we nog contact, sowieso. Veel zelfs! We zijn met verschillende projectjes bezig. En ook op persoonlijk vlak is het nog altijd goed”, besluit Tobias.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!