Married At First Sight: Opschieten met die borrel, jullie vertrekken over 5 minuten naar Sevilla
Bron: RTL

Married At First Sight: Opschieten met die borrel, jullie vertrekken over 5 minuten naar Sevilla

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

De trouwdag van Patricia en Stephan is aangebroken en ze beloven elkaar van alles. Patricia geeft even aan dat ze heerlijk geslapen heeft dankzij de edelstenen die ze van Stephan heeft gehad....met uitzondering van afgelopen nacht.

Een diamant in de trouwring

Stephan belooft dat hij voor (hou je vast) Patricia Catharina Theresia Mathilda Maria een diamant koopt voor in haar trouwring die nu nog glad en puur is. Maar dat uiteraard alleen als het huwelijk tussen Patricia Catharina Theresia Mathilda Maria en ‘gewoon Stephan’ slaagt.

Ze ogen echt super chill samen en ik hoop dat dit zo blijft. Hij wilde niet al te veel pit, maar ik geloof dat er wel wat pit in Patries zit. De ring van Stephan zit een béétje strak, maar in koor roepen de BABS en Stephan: “Joh gewoon ff doorduwen over die knokkel heen”.

De vonken vliegen er van af!

Ooooooooh wat zijn ze léuk samen! Patries en Stephan zijn echt súper blij met elkaar en in een golfkarretje vertrekken ze richting de flessen Champagne. Mama Patries en papa Stephan zijn ook vol vertrouwen dat dit goed gaat komen en voor zover je het nu al kunt zeggen, ik heb dat gevoel ook, maar vertrouw vooral niet op mijn gevoel!

Een huwelijksfeest van 5 minuten en dooooorrrrrr naar Sevilla

Het feest mag er dan wel niet zijn, maar de fotoshoot kan er nog wel af. Stephan voelt al vlinders. Jowwwwww dat gaat snél!!!! Ze kussen er vrolijk op los en dat gaat vast hele mooie plaatjes opleveren.

Hun huwelijksnacht is niet in Nederland. Nee, die is in Sevilla en oh ja, klein detail.....jullie vertrekken over 5 minuten. Als ze terugkomen krijgen ze alsnog het grootste MAFS feest ooit! Nou maar hopen dat ze elkaar de tent niet uitvechten in Sevilla.

In trouwjurk op het vliegveld

Patries en Stephan worden letterlijk in trouwkleding uit de auto gezet op het vliegveld en in haar trouwjurk en Stephan in pak, lopen ze het vliegveld over. De trouwjurk raakt verstrikt in de wielen van de koffer, maar wie boeit dat wat. Beetje trekken en sleuren aan die jurk (hij zat toch al voor geen meter) en op naar de toiletruimte......om je om te kleden. Hoe romantisch kan het zijn. 

Heeft iemand de klik gevonden?

Remco en Paula starten de dag rustig. Wat doen ze eigenlijk níet rustig. Ze vliegen elkaar niet in de haren, nee deden ze dat maar dan viel er nog wat te beleven met die twee. Patrick heeft een spannende opdracht verzonnen. Ze gaan snorkelen samen. WOOOOWWWWW super spannend. Ik ben benieuwd wát hier spannend aan gaat worden.

Hallo Paula, focus even op Remco 

Patrick omschrijft precies het gedrag van Paula waar ik me enorm aan stoor. Dat overdreven gelach, met alles bezig zijn en lachen om alles en vooral niet bezig zijn met Remco. Ooooh mensen ik ben m’n roeping misschien wel misgelopen.

Paula heeft vaker aan zo’n snorkelpijp gelurkt en biedt aan Remco wel te willen helpen, waarop hij heel droog zegt: “Nou dan ga ik misschien wel expres verzuipen”. Wat een opgelaten sfeer en wat een geforceerde toestand dit.

Paula heeft een schoenlepel nodig voor haar duikpak

Dit wordt wel hilarisch. Snorkelen is één ding, maar daarvoor moet je in zo’n superstrak pak. Patrick zit van een afstand mee te genieten en Remco loopt werkelijk waar aan dat pak van Paula te sjorren om het aan te krijgen en roept nog even: “Gelukkig zitten je knieën al daar waar ze horen”. Ik kom niet meer bij!

Eindelijk hebben ze samen lol en zijn ze met elkáár bezig! In het water zoeken ze elkaar op en gaan we dan nu éindelijk meemaken dat ze sámen herinneringen gaan maken? Ze klimmen samen bovenop de rots en ja hoor, daar gaan ze samen, hoppateeeeee van die rots af naar beneden! Hoe leuk was dit. Ik hoop dat het ijs wat gebroken is. Patrick analyseert de hele dag nog even met ze. Die analyse hebben jullie zélf kunnen zien.

De snelste woninginspectie ooit

Wilfred en Francois gaan samen naar Maastricht en nu is het de beurt aan Wilfred (met snor) om alle kasten open te trekken bij Francois thuis. Maar dan kan hij lang zoeken want het huisje van Francois is zó klein dat er geen kast is. Zijn kleren hangen gewoon aan een rek.

Maar Wilfred vindt het een erg sfeervol huis, al vraagt hij zich wel af waar zijn salontafel dan moet staan want die móet mee. Wacht even.....Gaat Wilfred dan bij Francois wonen? Dat zullen de Drentse vrienden leuk vinden maar niet heus en blijven slapen bij Francois, dat gaat hem echt niet worden.

Wijn en iets om te ploppen

De mannen gaan samen de boodschappen doen want ze krijgen bezoek vanavond. Wilfred denk dat ‘Thuis Bezorgd’ wel weg kan blijven want Francois gooit van alles (stiekem) in het mandje.

En toen moest het allemaal nog in de koelkast, maar wat niet past mag ook op het balkon gelegd worden. Vlees heeft er nog nooit in gelegen dus Wilfred vraagt of de Dettol er misschien eerst overheen moet. Hij stoort zich behoorlijk aan de koelkast indeling. Nee dan heb je de besteklade noch niet gezien. Die moet je open doen met je voet.

Wil je in het zuiden komen wonen?

Francois en Wilfred zitten al lekker aan een wijntje en Francois vraagt: “Denk je dat je het leuk zou vinden om in het zuiden te komen wonen”? Zo halllooooooo dat weet Wilfred nog niet hoor. Misschien als ze het appartement van de buren erbij kunnen krijgen?

De vrienden druppelen binnen en die willen écht van alles weten. Eerst mag Wilfred een cadeautje uitpakken en jawel, het is een DROGE WORST! Oke kom maar door met die vragen. Nou hoe hebben jullie het gehad vanaf de trouwdag? Hebben jullie elkaars kleren al aan? Dat is voor Francois wel héél bijzonder want hij is wel heel erg gesteld op zijn kleren én zijn huis. De vrienden zien het. Ze zijn VERLIEFD!

Laura and Kastelain gaan hiken

Laura en Cathalijne maken zich op voor een hike in de jungle. Ze worden opgewacht door een Spaanse señor die wat moeite heeft met de naam Cathalijne. Bij deze is het Kastelain. Joh lekker boeiend. Hou elkaar maar goed vast want het is flink mistig daar boven op die berg.

En goed luisteren Kastelain want hij is amper te verstaan met zijn gebrekkige Engels. Ik dacht dat Wichian erg was, maar dit slaat alles....alhoewel hij wél gewoon door ratelt. Cathalijne denkt een intelligente vraag te stellen, maar meisje je hebt niet opgelet. Dat hééft hij al verteld. Komt vast door zijn beroerde Engels want Kastelain doet echt haar best. Met muziek van James Last op de achtergrond wordt het Kastelain nóg een keer uitgelegd.

Zal ik je even van die rots afduwen?

Wat is dat toch met die missende kliks. Eerst Remco en Paula en nu missen Cathalijne en Laura ook de klik met hun gids (wat ik me hélemaal voor kan stellen. Wat een zemelkont die man). Boven aangekomen is het uitzicht spectaculair. Cathalijne zegt: “Oké, is dit het moment waarop ik je een zetje geef?” We voegen hem toe aan het lijstje 'lullige opmerkingen'.

Wat een verschrikkelijke man is dit zeg! Hij zit maar naar die billen van die meiden te kijken. Zou hij niet snappen dat ze een setje zijn?

Even een momentje samen

Ze hebben eindelijk een ultiem momentje van romantiek te pakken en het is echt waar. Die ouwe zak patat begint over golven van 5-6 meter te praten terwijl die meiden even onbezorgd van hun moment samen zitten te genieten. Man...hou gewoon even je sm**l!

Hij blijft maar praten en praten en dat werkt behoorlijk op de lachspieren van Laura en Kastelain. Ze zijn die man zo spuugzat dat ze maar besluiten op te staan en door te lopen. Hoe duidelijk moet die ouwe het hebben. Ze gingen heel bewust dicht naast elkaar zitten en hij WIST dat ze op huwelijksreis zijn. Ik vrees dat die ouwe nooit getrouwd is geweest.

Laura en Cathalijne hebben elkaar gevonden

Wat een super lieve beelden van Laura en Cathalijne. Ze hebben elkaar helemaal gevonden en zijn verbaasd dat het gevoel zó snel kan komen. Ik voel hier toch wel een vonk en die sneren van Cathalijne.....zo is Cathalijne gewoon! En aangezien ze mag zijn wie ze wil zijn, is dat voor Laura helemaal oké. Wie ben ik dan om er een mening over te hebben. 

Laura heeft nog nooit iemand gehad waarbij ze zo NIET op haar tenen hoeft te lopen. Ook Cathalijne voelt zich echt geweldig en kent dit gevoel helemaal niet! Lang leve de liefde!! Oh nee...dat is weer een ander programma.

De wegen scheiden op Schiphol

De ouders van Maarten en Richelle klikken super leuk met elkaar en maken al afspraken over wie de kinderen “krijgt” tijdens de kerstdagen. De tortels komen aan op Schiphol en het ontvangst is overweldigend. Dit kán toch niet anders dan dat dit een match is? Nu is het tijd om samen te wonen in het normale leven.

Na een fan-tas-tische week samen scheiden hun wegen vandaag, maar dat is niet voor lang. Richelle gaat eerst bij Maarten 'wonen' en ze kijken er vreselijk naar uit om elkaar in het gewone leven te leren kennen. Ze verwachten niet veel veranderingen bij elkaar te zien.

Nicole en Martijn pakken de draad weer op maar niet samen

Vol teleurstelling zijn Nicole en Martijn weer naar huis gegaan en ze hebben de draad weer opgepakt. Nicole heeft Martijn nog wel een keer gezien maar dat was gewoon op een verjaardag. Ze wisten ook van elkaar dat ze er zouden zijn.

Martijn gaat driften en dat niet alleen in de auto. Hij is meteen weer vol op dreef en op zoek naar een nieuwe liefde. Dat zegt hij dan ook tegen een van zijn vriendinnen, die rood/paarse om precies te zijn en hij kust haar vervolgens plat op de plaat. Ze schrok er volgens mij zelf van. 

Ik had Martijn zó niet gemist en als ik hem weer hoor vertellen hoe graag hij dit met zijn vrouw had willen doen, zoek ik accuut mijn bakje zodat ik de vinger in m’n keel kan stoppen.

Nicole geeft aan eigenlijk een perfect leven te hebben. Het is alleen wel jammer dat ze de liefde niet via MAFS heeft gevonden. Nee dat had je ook al niet bij Lang Leve de Liefde. Is het misschien een optie om een Bed & Breakfast te beginnen op Ibiza? Daar hebben ze namelijk ook een TV programma van zodat je weer met je koker op TV komt.

Loes houdt niet van autorijden

Wichian stapt automatisch achter het stuur maar is wel zo beleefd om te vragen of Loes niet wil rijden. Maar Loes vindt rijden niet zo fijn, zeker niet nu ze gezien heeft hoe ze daar rijden. Er staat een lekker windje en Loes vraagt even of Wichian dat windje toevallig was. ‘Nee deze keer niet’ zegt Wichian.

Ze gaan samen shoppen en eigenlijk houdt Wichian daar niet zo van. Met Loes is dat echter anders want die mag er wezen en hij vindt het leuk om met haar te pronken. Wichian is écht van de oude stempel en daar is niets mis mee. Ik vraag me spontaan af hoe Wichian en Nicole het samen zouden hebben gedaan. Ik geloof dat ik het antwoord wel weet.

Coming up: De kaarten worden geschud bij Patries en Stephan, Maarten en Richelle missen elkaar, Remco is er klaar mee en.....het eerste groepsdiner komt er aan.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!