Rob verlaat vrijwillig het Big Brother-huis
Bron: RTL / Wesley de Wit

Rob verlaat vrijwillig het Big Brother-huis

Geschreven door Daniël Schalk

Rob heeft zaterdagavond vrijwillig het Big Brother-huis verlaten. Rob hoopte deze week één van de genomineerden te zijn, maar Michelangelo ging na het winnen van de Power of Nomination niet in op het verzoek van Rob om hem te nomineren. Rob vroeg daarna in de dagboekkamer zijn bedenktijd aan.

De bedenktijd van Rob verliep zaterdagavond tijdens de zevende liveshow, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Rob gaf aan nog steeds achter zijn keuze te staan om het Big Brother-huis te verlaten. Hij mocht vervolgens afscheid nemen van zijn huisgenoten en het huis verlaten.

Door het vrijwillige vertrek van Rob hoefde er vanavond tijdens de liveshow niemand anders naar huis. De Nederlandse Lindsey en de Vlamingen Ali en Charlotte werden deze week door Michelangelo genomineerd. Charlotte kreeg de minste stemmen en is daarom volgende week automatisch genomineerd.

Aan de start van Big Brother 2023 stonden de Nederlanders Chayron, Chelsea, Danny, Jason, Lindsey en Rob en de Vlamingen Ali, Bart, Charlotte, Judy en Michelangelo. Later betraden Jolien, Ilse, Chiara, Ias en Jacqueline het huis. Judy viel als eerste af, daarna volgden Chelsea, Ilse, Danny, Jacqueline en Chayron.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!