Deze week in GTST: Saskia wil een nieuw begin
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Saskia wil een nieuw begin

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Als Julian en Saskia samen thuis zijn, vraagt Saskia aan Julian wat hij ervan zou vinden als ze zouden verhuizen. Julian reageert verontwaardigd. Saskia kijkt uit naar een nieuwe plek voor hun tweetjes om de ellende van afgelopen jaren achter te laten. Ze vraagt aan Julian of hij erover wil nadenken. Hoe gaat dit verder?

Rik wil een soepactie organiseren voor Mats en zijn vrienden. Hij leent een pan van Julian. Samen met hem gaat hij naast de Buurtsuper staan om uit te delen. Rik is van plan om 2x per week verse soep te maken. Wordt het een succes?

Afstand

Stefano wil niet dat Merel doorheeft dat hij vanwege haar meer afstand neemt en verzint een smoes. Wanneer hij met Janine is, vraagt Janine of Stefano er echt oke’ mee is dat Merel vaker dingen zonder hem doet. Stefano vindt het goed, maar is ook bang om haar kwijt te raken. Hoe loopt dit af?

Henk stelt voor aan Jonathan om het niet meer te hebben over hoe hij over Ludo denkt. Jonathan heeft Margriet gesproken, die bang is dat het psychologisch onderzoek zal uitwijzen dat ze toerekeningsvatbaar is en jarenlang de gevangenis in moet. Jonathan denkt dat hij Margriet valse hoop heeft gegeven, maar Henk zegt dat hij het goed heeft gedaan. Als ze de volgende dag samen iets in BOKS gaan eten, komt Ludo binnen. Gaat dat goed?

Gegijzeld

Luuk maakt zich zorgen om Bing, die zichzelf dreigt te verliezen nu het bewijs van de drugshandel in BOKS zich opstapelt. Hij vraagt zich waarom Kaan niet bij de inval was. Bing blijkt ondertussen gegijzeld te zijn. Zit Kaan hierachter?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!