Liefdevolle post: Als blikken konden doden, was stille Paultje acuut omgevallen!
Bron: RTL

Liefdevolle post: Als blikken konden doden, was stille Paultje acuut omgevallen!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Lieve lieve Debbie,

Vanaf de allereerste keer dat jij en je B&B in beeld kwamen werd ik blij. Al die kleuren die totáál niet bij elkaar passen en die tóch alles tot één geheel maken. Wij noemen je B&B het ‘Pippi Langkous Hotel’ en het enige wat ik nog mis is het paard Lilla Guben, of te wel ‘Witje’ op je veranda of balkon.

Stille Paultje kwam bij je op bezoek en was maar wat druk met je hobbelpaard. Van Paul heb je geen last, maar verder heb je er ook niet zoveel aan. Beetje saai zeg maar. Toen kregen we Cees gepresenteerd. Mijn hemel wat een kwakbol zeg. Ik dacht eerst dat hij bij de verkeerde B&B terecht was gekomen, maar ineens viel het muntje dat Walter in zijn zweettempel niet van de mannen is. Althans niet dat wij weten.....toch?

Cees geeft al snel aan dat hij geïnteresseerd is in spierewaaltijd ...echt waar...hij zégt het....SPIEREWAALTEIT. Het is maar dat we het weten. Gelukkig is hij niet de enige die wat moeite heeft met dit woord (ik noem verder geen namen).

Het haantjesgedrag, met name van Cees druipt er van af en als Paul dan ook nog eens een peperdure vaas voor je koopt, is het maar goed dat blikken niet kunnen doden. Cees met z’n vlassige staartje mocht van jou vrij snel naar huis. Voor stille Paultje maar beter ook en Cees gaf Paul nog even een steek onder water door te zeggen: “Ik hoop dat jij morgen niet op hetzelfde bankje zit”. Wat een nare man die Cees. Goede keuze Debbie!

Ik ben benieuwd of hij je zijn schoenendoos nog heeft laten zien, want die zal vast niet in z’n koffer hebben gepast. Opzichtige, normaal gesproken, dure schoenen van het merk MASCOLORI. Die doos moest natuurlijk mee naar Spanje. Beetje jammer dat zijn kleurtje schoenen al een half jaar in de ‘SALE’ zit met 50% korting, maar hij kan wel zeggen dat hij ‘échte Mascolori’s’ heeft. Doei doei spieriewierie Cees en die maaltijd kook je maar lekker voor jezelf.

Dat doe je goed Debbie, Cees wegsturen met 2 flesjes sangria voor als hij ooit wél iemand vindt die op zijn golflengte zit. Ik ga helemaal stuk als je vervolgens met Paul naar binnen loopt en zegt: : “Sorry Paul, maar jij moet morgen trouwens ook van je kamer af. Waarschijnlijk ga je naar de stallen .... voor één nachtje dan”. Die kop van Paul!!!!

Met Paul ben je senang. Het is oké met Paul en hoe stil en rustig hij ook is, het is gezellig met hem.Hij heeft van die fijne vrouwelijke trekjes....duuuuuussss. Nu afwachten of er nog meer opbloeit of dat je Paul in de ‘friend zone’ gaat parkeren. Paul hangt wel heel erg aan je lippen en je kúnt eigenlijk niets verkeerd doen in zijn ogen. Ben jij werkelijk zo perfect als Paul denkt Debbie?

Het is maar goed dat Paul niet hoort wat je zegt, want nu Cees weg is, komen die gevoelens die je eerder die week ook al had, weer terug. Paul is wel een beetje saai. Maar dan kom je met een vraag die wel heel erg direct is en ik hou ervan: “Zeg Paul, ben jij ook wel eens met mannen samen geweest?” En laat die Paul nou het snoepgoed in Amsterdam vroeger geproefd hebben! Waarom verbaast het me niet? Maar tot sex is het niet gekomen. Het is maar dat je het weet Debbie, alhoewel ik niet de indruk heb dat je er erg van ondersteboven bent.

Ik ben benieuwd wat het liefdesavontuur je verder nog gaat brengen. Dag lieve Debbie. Het moet wel heel gek lopen, wil er op jouw kleurige potje niet ook een kleurrijk dekseltje passen.

Lieve groet

Sonja

P.S. Hou je van cabrio’s?

Niks missen en meepraten over B & B vol liefde? Word lid van onze Facebook-groep!