Liefdevolle post: Als de baas op zijn beesten gaat lijken....is dat best wel sick!
Bron: RTL

Liefdevolle post: Als de baas op zijn beesten gaat lijken....is dat best wel sick!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Lieve Bram,

Met het oog op mijn camperreis naar Zweden volgend jaar, let ik bij alle beelden die van jou en met name de omgeving voorbij komen éxtra goed op! Misschien kom ik wel langs waaien. Ik heb een eigen toilette overigens, dus we hoeven geen poep te scheppen.

Ik vind het bizar dat je echt álles met je eigen handen hebt gebouwd, gezaagd, gehakt en dat allemaal met hout uit de mooie Zweedse bossen. Je wilde haren en je beestenboel spreken vast heel veel vrouwen aan, al moet ik er niet aan denken om midden in de winter buiten te koken. 

Tulband vriend Daniël is je steun en toeverlaat en die is al vrij snel duidelijk. Het moet Carolien worden in haar Tiny house. Maar dan komt Anna voorbij met haar videofilmpje en zij woont óók in Zweden. Geen gezeik met emigreren of ‘ik mis mijn familie zo’, dus ik zou zeggen, gaan met die banaan. Zo lang ze maar een combinatie is van een Viking en een hippie meisje.

Je eerste gast is de fors gebouwde Madelon en het verschil wordt pas echt duidelijk als je haar een knuffel geeft. Is zij nou zo groot of ben jij gewoon zo klein? Niet echt het stereotypetje ‘hippiemeisje’. Maar misschien is ze bij vertrek iets minder fors, want om je wasje te doen, moet je een uur draaien aan je zelfgemaakte slingerwasmachine.

Madelon schijt wel een beetje in haar broek voor alle beesten en dan valt het me voor het eerst op. Ik moet goed kijken en luisteren wie er nou aan het lachen is. Super knap dat je exact dezelfde geluiden produceert als je geiten. Ik snap die connectie wel en ik denk dat jij je ‘inner line of je purpose’ wel gevonden hebt tussen je geiten, ganzen, kippen, poepheuevel, moestuin enz. Alles is in ieder geval chill bij jou! Zelfs je Ram is chill! Sick hoor!

En dan komt Yamie-Lee aanwaaien. Ze heeft eerder een relatie met een vrouw gehad en nu gaat ze het met een man proberen. Je hebt het er maar druk mee Bram, alhoewel Yamie-Lee heel chill is. Althans ze dóet heel chill, want bij aankomst heeft ze biertjes voor je meegenomen  Het was alleen nou nét niet de bedoeling dat Madelon daar ook van mee zou genieten. Maar als échte scout neemt Yamie-Lee de touwtjes al snel in handen en voordat je het door hebt, word je uit je buitenkeuken verbannen. Dat is even wennen Bram!

Yamie-Lee gaat al vrij snel de diepte in met haar vragen en er begint van alles bij haar te borrelen. Ik vermoed ergens rond haar zonnevlecht. Gewoon connecten op een dieper level. Halllooooo wat is dat met al die deelnemers en B&B eigenaren dat er zo veel ‘niet Nederlands’ gesproken wordt?

Madelon is al snel klaar met jou en Yamie-Lee en ze trekt zich terug...vér terug. Gewoon weer richting Nederland terug zeg maar en dan ook echt meteen! Ik vond jullie ook al zó niet bij elkaar passen! Tulband vriend Daniël bevestigd nog even dat jullie écht geen koppel zijn. Ik krijg een enorm 1001 nacht gevoel bij Daniël. Dat je beide dames alleen liet en tijd voor jezelf wilde, was voor Madelon echt de druppel. Zij kwam tenslotte voor jou en niet voor Yamie-Lee alhoewel alle opties natuurlijk open zijn bij die laatste.

Net als Yamie-Lee denkt het rijk alleen te hebben en jij de geit in jezelf hebt los gelaten, is het gebeurd met de rust. De 21 jarige Suus doet haar intrede en écht na elke 3 woorden hoor ik de woorden ‘nice-chill-cool-classic-lachuuuh’, Zeg nou zelf Bram, hoe SICK is dat? Gelukkig heb je al snel door dat Suus wel érg jeugdig is, maar je zegt er meteen bij dat je daar geen moeite mee hebt.

Suus zit al snel in de ‘allergie’ van stille Yamie-Lee en die laatste trekt zich terug. Daar hoeft ze niet veel moeite voor te doen, want intense Suus is wel heel erg intens. Ik persoonlijk krijg al héél erg snel vlekken van deze grote kleuter met haar hoog opgerolde broekspijpen. Maar zelfs poep scheppen vindt ze sick en chill en van Yamie-Lee trekt ze zich al helemáál niets aan. Wel ballen die kleine meid.

Ze palmt je in en ze vindt alles leuk en jij geloof ik ook. Kijk maar uit Bram, want dit is zo’n  ‘snel-over-de-kop-verliefd-meisje’ vermoed ik. Ze moet nog even wat vlieguren maken. Niet zo handig van je dat je tegen Suus zegt dat er geen vonk is tussen jou en Yamie-Lee.  Suus begint meteen over ‘blijf je voor altijd samen als je nu een relatie krijgt?’. Ook goedemorgen. 21 lentes jong. Ik wens je veel succes Bram, want Yamie-Lee vindt je ook écht interessant en dat gaat ze je nog laten merken! De vraag is even of jij het ook merkt. 

Lieve groet,

Sonja

P.S. Geef even aan in je moestuin wat plantjes zijn en wat onkruid is.
P.P.S. Wel zo handig, anders gaat iemand er met z’n billen in zitten.

Niks missen en meepraten over B & B vol liefde? Word lid van onze Facebook-groep!