WIJ ZIJN DE BESTE! nieuw programma van AVROTROS

WIJ ZIJN DE BESTE! nieuw programma van AVROTROS

Geschreven door Pieter Jongsma

WIJ ZIJN DE BESTE! is een nieuw programma van de fusieomroep AVROTROS. In het programma nemen jongens en meisjes in de leeftijd van rond de twaalf en dertien jaar het tegen elkaar op. In een aantal gevarieerde doe- en kennisrondes mogen zij bewijzen wie de slimste, snelste en de beste is. De jongens, of misschien toch de meisjes?

Zo wordt er onder andere getest hoe goed de jongens en meisjes onder stress werken, wat ze weten over de verschillen tussen mannen en vrouwen en moeten ze bewijzen hoe het staat met hun kennis van sport, showbizz, actualiteit en muziek.

De teams bestaan uit zes jongens en zes meisjes die elkaar goed kennen. Bijvoorbeeld een groep voetbalvrienden of vriendinnen van streetdance les, jongens uit dezelfde klas of meiden die bij elkaar in de buurt wonen. Na elke ronde verlaat een jongen of een meisje op spectaculaire wijze de show.

WIJ ZIJN DE BESTE! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en is te zien vanaf medio 2014. Het programma wordt geproduceerd door Mas Media.