Zó gaat het nu met Mark & Yvette uit Married At First Sight - Match or Mistake
Bron: RTL / ITV

Zó gaat het nu met Mark & Yvette uit Married At First Sight - Match or Mistake

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Mark & Yvette? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Married At First Sight - Match or Mistake was voor Mark en Yvette gerust een rollercoaster te noemen. Hun experiment werd ruw verstoord door Evelien (van Brian), die tijdens de huwelijksreis op het Franse deel van Sint-Maarten een bommetje dropte door te onthullen dat zij Mark kent van een datingapp.

Yvette dacht blijkbaar dat haar kersverse echtgenoot Mark de heilige maagd was, dus raakte ze gelijk overspannen. Vanaf dat moment was het duidelijk: deze relatie is een mistake. Mark en Yvette probeerden er nog wat van te maken, maar zoals de uitdrukking luidt: aan een dood paard valt niet te trekken.

Vrienden voor heel even

Mark hoopte wel vrienden te blijven, maar tijdens de final vows maakte Yvette zeer duidelijk dat zij daar totáál geen behoefte aan heeft. Er is wel iemand anders die tijdens MAFS Yvette haar hart heeft veroverd, of eigenlijk: drie mensen! Ze heeft nog steeds contact met Anita, Laury en Roxy en doen veel samen.

De liefde heeft Yvette nog niet gevonden. Ook Mark is nog steeds single. “Dat is niet erg”, zegt hij over zijn relatiestatus tegen Showbizznetwork.nl. Hij kijkt met gemengde gevoelens terug op het experiment. “Als ik het opnieuw zou doen, dan had ik het wel anders gedaan. Maar achteraf is alles makkelijk.”

Mark heeft wel veel van zijn deelname geleerd. Hij probeert een betere balans te vinden tussen werk en privé. “Dat lukt nu prima. Het programma heeft mij in die zin zeker iets opgeleverd. Helaas geen vrouw, maar ik geloof zeker in de liefde. Hopelijk loop ik de ware nog een keer tegen het lijf”, besluit hij.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!