Married At First Sight - Match or Mistake: Waar is de uitknop van Roy?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Waar is de uitknop van Roy?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

De helikopter is geland en Rosa wordt afgeleverd bij Roy en ze lijken een klik te hebben. Ik snap ineens waarom het van belang is dat Roy lang is. Rosa is namelijk niet bepaald klein. ‘Een leuk koppel’ is mijn eerste indruk! Ze zeggen ‘Ja’, doen wat koppels doen tijdens de fotoshoot, en dat allemaal zonder dat Roy stopt met praten.

Waar is de uitknop van Roy?

Hij is een echte babbel, dat is het eerste wat opvalt. Is het enthousiasme of zijn het zenuwen? Ik zou er niet aan moeten denken dat iemand meteen ‘aan’ staat vanaf het moment dat je luiken open gaan 's morgens. Eerst koffie en rustig opstarten.

Rosa is wel blij met hem, alhoewel ze niet op hem af zou zijn gestapt in de kroeg. Ook op een dating app zou ze hem weg geswipet hebben. Erg leuk om te horen Roy (NOT) en erg vrolijk kijk je er ook niet bij. Des te fijner dat de experts deze twee aan elkaar hebben gekoppeld. Nu afwachten of dit een goed match is.

Aangekomen in de immense bruidssuite borrelt de vraag op of ze samen slapen of niet. Roy ziet de bank in geval van nood als een oplossing, stel dat het niet gezellig blijft. Ik vermoed dat ze gewoon samen in 1 bed wakker worden.

Brazilië in het kwadraat

Jeff en Victoria, het volgende koppel, hebben beiden hun roots in Brazilië liggen. Jeff is druk met het maken van muziek, heeft een beeld van ‘huisje-boompje-beestje’, maar nu nog niet. Hij heeft met name ook tijd voor zichzelf nodig. Victoria heeft een Braziliaanse moeder en een Nederlandse vader, ze is jaloers en heeft wel een temperamentje. Dat belooft Braziliaans vuurwerk te worden.

Jeff gaat zeker niet voor het zingen de kerk uit. Hij zingt een stukje van zijn huwelijksgelofte en ik weet niet of Victoria dáár nu echt gecharmeerd van is als ik haar blik zo zie. Ik vind het dapper van Jeff maar het had wel iets korter gemogen. Volgens mij komt hij daar zelf ook achter want hij voert het tempo tijdens het zingen behoorlijk op.

Ik val eigenlijk op blank en blond

Victoria valt normaal gesproken op blanke jongens maar ze heeft ze gelukkig ook wel eens met een kleurtje ‘gehad’. Haar “JA’  komt al voordat de BABS de vraag helemaal heeft gesteld. Aan enthousiasme geen gebrek!

Jeff had eigenlijk óók blond verwacht. Dit was wel even schakelen en wennen. Ook de zussen van Victoria vinden Jeff niet het type man waar Victoria normaal op zou vallen. Volgens mij is dat nou júist de bedoeling om uit je comfort zone te komen. Anders was het niet nodig geweest om je op te geven voor MAFS.

Roy heeft goed geluisterd en staat op ‘stil’

Rosa en Roy zijn aangekomen op Cyprus en Roy heeft goed geluisterd naar het advies en heeft wat gas terug genomen. Rosa is hier blij mee, want anders had ze zich toch écht even opgesloten in een kamer met twee aparte bedden.

Ze zijn duidelijk wel op hun gemak bij elkaar nu Roy zijn óver enthousiaste gedrag wat los heeft gelaten. Ben ik de enige die vind dat Roy een behoorlijke vrouwelijke kant heeft in zijn doen en laten en zijn manier van praten?

Testosteron vs progesteron

De flessen met poedertjes van Jack zijn gevuld en hij gaat samen met Marissa de sportzaal in. Alleen al van de manier waarop hij praat krijg ik de kriebels. Wat een betuttelende zak testosteron zeg. Gelukkig ‘mag’ Marissa haar eigen ‘niveautje’ bepalen, Nou bedankt joh. Ik denk dat je dan aan Marissa een verkeerde hebt!

Ze heeft het apparaat met de gewichten amper vast, of meneer begint al te corrigeren. Beetje meer dit, ellebogen beetje verder naar binnen. Marissa is té zelfstandig om het gesleutel aan haar oefeningen te waarderen. Maar Jack is duidelijk. Dit is wie hij is, dus doen wat hij zegt Marissa!

Als je vraagt, moet je met het antwoord leven Jack. Als Marissa zegt dat Jack haar waarschijnlijk leuker vindt dan andersom, is het wel even slikken voor de testosteron bundel. Deze nuchtere Friezin vind ik echt een ‘no go’ voor Jack. Hardlopers zijn doodlopers Jack.

Shakira in de badkamer

Silio en Manuela zijn ook aangekomen op Cyprus en alle ingrediënten voor de liefde zijn volgens Manuela aanwezig. Ze staat ook meteen ‘aan’ zodra ze wakker is en al dansend en zingend staat ze zich op te maken in de badkamer. Silio doet het éven iets rustiger aan. 

Manuela heeft het idee dat Silio haar wel ziet zitten, maar dat ziet ze toch écht helemaal verkeerd. Hij overlaadt haar weliswaar met complimenten maar hij voelt absoluut geen klik en vraagt zich af of die nog wel gaat komen. 

Jeroen vist altijd in de verkeerde vijver

Wendy en Jeroen, het laatste koppel. Jeroen is een laatbloeier. Hij kruipt graag achter de naaimachine om zijn eigen sneakers te maken. Hoe stoer is dat! Hij heeft zijn eigen schoenen voor zijn trouwdag gemaakt en hij hoopt dat Wendy dit kan waarderen. Naast ‘schoenen naaien’ rijdt hij ook graag motor.

Wendy valt altijd voor ‘bad boys’ en hoopt nu op een degelijke en integere man. Ze is besodemieterd door haar ex tijdens haar zwangerschap 12 jaar geleden. Dat deed de deur dicht. 

Als de schoenen maar in de smaak vallen

Wendy heeft wel gedate daarna en een van die dates is geëindigd omdat de date in kwestie schoenen aan had die écht niet konden. Echt een afknapper die schoenen. Ik hoop voor Jeroen dat Wendy zijn zelf in elkaar gezette sneakers mooi vindt.

Ik vind het bizar knap hoe Jeroen die schoenen heeft gemaakt en hij staat te trappelen van ongeduld in zijn veters om zijn aanstaande te ontmoeten. Het ‘broertje’ van Wendy blijkt haar zoontje te zijn en gelukkig vindt zoonlief Jeroen wel een ‘coole gast’. 

Coming up: Once a cheater, always a cheater

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!