GTST-blog: Een nieuw begin voor de familie Verduyn?
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Een nieuw begin voor de familie Verduyn?

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Veel praten. Dat doen Saskia en Julian. Vooral over hun relatie. Vooral Saskia zit er helemaal doorheen. Ze wil dolgraag dat het weer goedkomt tussen haar en Julian. Een gesprek loopt eindelijk een beetje in de goede richting. Op advies van Julian meldt Saskia zich ziek op de praktijk. Roman is allesbehalve blij met dit nieuws.

Dat de twee niet meer met elkaar kunnen samenwerken is wel duidelijk. Alleen lijkt hij van geen stoppen. Hij koopt in de avondwinkel een soort fruitpakket. Saskia wil daar niets van weten en wijst hem af. Geluk bij ongeluk komt Julian voorbij. Hij is zo woedend dat hij een flinke klap uitdeelde aan Roman.

De geschiedenis lijkt zich te herhalen voor Roman. In het verleden heeft hij ook al lopen stoken. Zijn opdringerige gedrag begint op stalken te lijken. Het is maar goed dat Julian tussen beiden kwam. Wie weet is deze klap een nieuw begin voor Saskia en Julian. Alhoewel slaan nooit een oplossing kan zijn. Het laat wel zien dat Julian nog gevoelens heeft voor Saskia.

Ondertussen zijn de kinderen van Saskia en Julian wisselend. Steef is voor een weekend weg met het gezin. Daar heeft Julian wel oren naar. Maar hoe gaat dat met de zusjes Merel en Demi? Die twee kunnen nog steeds niet met elkaar opschieten. Demi is nog altijd woedend op haar zus. Merel heeft ondertussen onderdak bij Marwan gevonden.

Is het vragen om problemen? Demi heeft haar antwoordt al klaar. Zij wil niet mee als haar zus Merel meegaat. Maar toch lijkt het erop alsof toch iedereen meegaat. Hoe loopt dat af. Is het echt een begin van iets nieuws, of loopt het allemaal nog gruwelijker uit de hand? Iets positiefs kan de familie Verduyn wel gebruiken. Want een scheiding is niet iets wat de familie kan gebruiken.

Saskia gaat ondertussen op onderzoek uit naar Roman. Een oud-patiënt komt met een ernstige beschuldiging. De leugen die Roman vertelde, daar kwam Saskia achter. Nu pas ziet Saskia hoe gevaarlijk Roman is. Zij ziet de bui al hangen. Stalking, bedreiging, daar zit Saskia natuurlijk niet op te wachten. Moet de familie Verduyn zich zorgen gaan maken om Roman?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.