B&B Vol Liefde-koppel uit elkaar: ‘Geen succes gebleken’
Bron: RTL

B&B Vol Liefde-koppel uit elkaar: ‘Geen succes gebleken’

Geschreven door Redactie

Harry en Thalia uit B&B Vol Liefde vormen geen koppel meer. In B&B Vol Liefde ging Harry op bezoek bij Debbie en Thalia bij Leendert, maar uiteindelijk vonden ze de liefde bij elkaar. Na de reünie-aflevering kregen Harry en Thalia een relatie, maar ze zijn uit elkaar. Dat heeft Harry onthuld in B&B De Podcast.

“Wij zijn al lang niet meer samen”, vertelt Harry in de podcast over B&B Vol Liefde. De twee ontmoetten elkaar bij de reünie-aflevering. “Ik heb haar een paar weken daarna nog een keer ontmoet, toen hebben we een maand tot zes weken iets met elkaar gehad. Maar dat is geen succes gebleken”, aldus Harry.

De media hebben hun relatie groter gemaakt, zegt Harry. “Men wil het graag. Het wordt dan groter gemaakt dan dat het is.” Harry beschuldigt Yvonne Coldeweijer van het verspreiden van nepnieuws. “Mevrouw Coldeweijer verzint prachtige verhalen als er een foto van je wordt opgestuurd. 99 procent klopt niet.”

Harry, die de bijnaam Harry de Hengst kreeg, heeft nu geen contact meer met Thalia. “Thalia is al heel lang verleden tijd. Ik weet niet eens waar ze is, want ze is gewoon van de aardbodem verdwenen. Ik heb weleens met Leendert contact, maar hij weet ook niet waar ze is”, besluit Harry in B&B De Podcast.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!