Nieuw seizoen Overspel in de liefde vanaf 23 september bij Net5

Nieuw seizoen Overspel in de liefde vanaf 23 september bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Begin dit jaar introduceerde Net5 Overspel in de liefde; een nieuwe variant in het genre scripted reality. Met succes, want naar het eerste seizoen keken gemiddeld 372.000 mensen per aflevering met een marktaandeel van 9,2% in de voor Net5 belangrijke doelgroep vrouwen 20-34 jaar. InOverspel in de liefde komt de harde waarheid over vreemdgaan naar boven. Het tweede seizoen is vanaf maandag 23 september elke werkdag om 20.00 uur te zien.

Overspel in de liefde
In Overspel in de liefde volgen we mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. Het nieuwe seizoen belooft weer erg spannend te worden met zeer uiteenlopende verhalen over vreemdgaan, vaak met een goed einde. Van een vader die zijn zoon met een oudere man in bed aantreft tot een zwangere vrouw die er achter komt dat haar man ook met een andere vrouw een kind verwacht. Scripted reality vertelt de verhalen die anders nooit waren verteld.

Scripted reality
Net5 heeft vorig jaar het succesvolle genre scripted reality op de Nederlandse televisie gebracht. MetAchter Gesloten Deuren, Dokters en Overspel in de liefde heeft Net5 een hit te pakken in de vooravond. Jasper van der Schalie, producent van Achter Gesloten Deuren en Overspel in de liefde, is blij dat het genre hier zo aanslaat: “Scripted reality was al een succes in het buitenland, maar nog redelijk onbekend in Nederland. Toen Net5 aangaf interesse te hebben in deze nieuwe manier van tv maken, zijn we aan de slag gegaan. En met een verbluffend resultaat: de scores liegen er niet om. Zo is het nieuwe seizoen van Achter Gesloten Deuren onlangs van start gegaan met een marktaandeel van 11%”.

Overspel in de liefde wordt geproduceerd door Stepping Stone Producties.