Martijn 'vreselijk trots' op De Man met de Hamer

Martijn 'vreselijk trots' op De Man met de Hamer

Geschreven door Pieter Jongsma

Martijn Krabbé is uiteindelijk 'vreselijk trots' op zijn acteerdebuut. De presentator waagde zich lange tijd niet aan acteren omdat hij vreesde vergeleken te worden met zijn vader, acteur Jeroen Krabbé. Met De Man met de Hamer kwam daar verandering in. Martijn is vanaf zondagavond te zien in de nieuwe RTL 4-serie, nota bene tegenover zijn vader.

"Ik heb het opnemen van De Man met de Hamer ervaren als iemand die op amateurniveau voetbalt en dan opeens in een Champions League-wedstrijd terecht komt tegen Barcelona", legt hij uit voor de camera van Novum Nieuws. "Dat uit je hoofd leren is één ding, maar het ook op de goed manier spelen is twee. Dus ik moest ontzettend hard werken om dat te doen."

Martijn weigerde zijn scènes terug te kijken zolang de opnames nog liepen. "Als je het dan zelf goed vindt, dan ga je minder goed je best doen. En als je het niet goed vindt, dan wordt je heel onzeker en wil je er eigenlijk mee stoppen", legt hij uit. Martijn vond het daarom 'niet verstandig' om zijn opnames terug te kijken.

Vader Jeroen begrijpt dat best. "Als je het ziet kun je zo ongelooflijk schrikken. Ik heb het ook in het begin van mijn carrière gehad. Ik zag iets en dacht: dit is onmogelijk, het is zo slecht wat ik doe. En toen heb ik besloten om dat nooit meer te gaan zien tot het product klaar is", geeft hij toe. "Dus ik begrijp dat heel goed."

Door: Novum